Η Mariah Carey έγινε 50 ετών αλλά δε φαντάζεσαι πόσα κεράκια έσβησε

Η Mariah Carey έγινε 50 ετών αλλά δε φαντάζεσαι πόσα κεράκια έσβησε

Η διάσημη τραγουδίστρια έδειξε ότι μένει για πάντα παιδί!

Τα γενέθλιά της είχε πριν μερικές μέρες η Mariah Carey, η οποία έγινε 50 ετών. Η διάσημη τραγουδίστρια παραμένει μια πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα, που δύσκολα θα αντιλαμβανόταν κανείς την πραγματική της ηλικία. Η Carey διοργάνωσε ένα μικρό πάρτυ εν μέσω καραντίνας μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και έσβησε την τούρτα στο σπίτι της.

Σε όλη αυτήν την ιστορία, όμως, υπάρχει κάτι τρομερά χιουμοριστικό, που δεν είναι άλλο από τα κεράκια στην τούρτα της Mariah. Μπορεί η σταρ να έγινε 50 ετών, αλλά η τούρτα είχε τον αριθμό 12 στα κεράκια. «Αιωνίως 12. Πέρασα την ημέρα των γενεθλίων μου με την οικογένειά μου και διαδικτυακά με τους θαυμαστές και φίλους μου από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη σας», έγραψε στη λεζάντα του post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-So5Uvpq_7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Mariah Carey έδειξε ότι παραμένει για πάντα ένα μεγάλο παιδί με πολύ χιούμορ και διάθεση. Φυσικά, τα likes και τα σχόλια κάτω από το post της ήταν πάρα πολλά με πολλούς διάσημους φίλους της να της δίνουν ευχές για τα γενέθλιά της. Η Reese Witherspoon, η Britney Spears, η Barbra Streisand, ο John Travolta και η Millie Bobby Brown ήταν μόνο μερικοί stars, που έσπευσαν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στην αγαπημένη τραγουδίστρια.

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τον κορονοϊό