Η νέα απόφαση του πρίγκιπα Harry θα κάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ έξω φρενών

Η νέα απόφαση του πρίγκιπα Harry θα κάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ έξω φρενών

Και δεν θα την αδικήσουμε

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις μερικές ημέρες και είναι πια έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μακριά από το παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα. Η χθεσινή μέρα ήταν η τελευταία κατά την οποία διατηρούσαν τους τίτλους τους, και το ζευγάρι μέσα από το Instagram είπε το αντίο με τον δικό του τρόπο.

Πλέον μετακόμισαν κι επίσημα στο Los Angeles και η Meghan έχει ήδη βρει και τη νέα της δουλειά ως αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ της Disney. Όσο για τον Harry αυτό που ετοιμάζεται να κάνει και που σκέφτεται, μάλλον θα κάνει την Ελισάβετ έξω φρενών, και ίσως να μην έχει τόσο άδικο αυτή τη φορά.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας Harry ψάχνει το θέμα της υπηκοότητας και αυτό μας ξάφνιασε. Σύμφωνα με την Telegraph, υπάρχει πιθανότητα ο Harry να αποκτήσει κάποια διπλωματική ιδιότητα, προκειμένου να πάρει πράσινη κάρτα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κι επειδή ο πρίγκιπας Harry είναι.... ο πρίγκιπας Harry δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να την αποκτήσει.

Όλα όσα έχει να κάνει ο Harry είναι να καταχωρηθεί ως Βρετανός διπλωμάτης και να εφαρμοστεί ως διακεκριμένος επιχειρηματίας με ταλέντα ή πόρους που θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή ως «ξένος με εξαιρετικές ικανότητες».

Η Telegraph υποστηρίζει επίσης ότι αν ο Harry υποβάλει αίτηση για πράσινη κάρτα, υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που θα πρέπει να κάνει: θα χρειαστεί είτε συστατικές επιστολές από άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν (για παράδειγμα: Barack και Michelle Obama, ευκολάκι) είτε μέσω του γάμου, το οποίο είναι μια επιλογή αφού η Meghan είναι Αμερικανίδα πολίτης. Αν ο Harry επιλέξει τη «διαδρομή» του γάμου, θα πρέπει να αποδείξει ότι η ένωσή του με την Meghan είναι αληθινή μέσω κοινών εξόδων, αλλά και ένορκων καταθέσεων από φίλους. Τρία χρόνια μετά την απόκτηση της πράσινης κάρτας του, ο Harry θα μπορεί να υποβάλει αίτηση για να γίνει υπήκοος των ΗΠΑ αν το θέλει πραγματικά.

Αλήθεια, πώς να το πήρε η Ελισσάβετ αυτό το νέο;