Ποια Βανδή; Η κόρη της, Μελίνα, έφτιαξε μπισκότα και μόλις της έβαλε τα γυαλιά (videos)

Ποια Βανδή; Η κόρη της, Μελίνα, έφτιαξε μπισκότα και μόλις της έβαλε τα γυαλιά (videos)

Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε μπροστά μας...

Όλοι οι celebrities αυτήν την περίοδο ανεβάζουν συνεχώς νέο περιεχόμενο στα social media που διατηρούν κάτι που είναι απόλυτα λογικό δεδομένου ότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται η ώρα. Πολλοί από αυτούς μας έχουν εντυπωσιάσει με τις ασχολίες και τις ικανότητες που αποδεικνύεται ότι έχουν και ειδικά μερικοί, όπως η Δέσποινα Βανδή.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους followers της τα φανταστικά πράγματα που φτιάχνει και, αν αυτά είναι έστω και το μισό νόστιμα από αυτό που δείχνουν, πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι το ‘χει με τη μαγειρική. Βέβαια, πώς το κάνει με το κορμί που έχει μεγάλη απορία μας είναι.




Την έχουμε δει να φτιάχνει πίτες και πολύ πρόσφατα κάτι donuts που και μόνο στη θέα ευχηθήκαμε να τσιμπούσαμε ένα, έτσι για το καλό.

Η κόρη της, Μελίνα, φαίνεται ότι μοιάζει σε πολλά στη μαμά της. Η αρχή είχε γίνει τον Δεκέμβρη όταν είδαμε ένα βίντεο στο οποίο μαμά και κόρη τραγουδούσαν μαζί.




Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η Μελίνα έχει πάρει και από το ταλέντο της μαμάς της στη μαγειρική και με αυτά που έφτιαξε μόλις της έβαλε τα γυαλιά.

Δες την απίστευτη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.