Αυτή είναι η απάντηση που θα πάρεις αν στείλεις mail στο γραφείο των Harry και Meghan Markle (video)

Αυτή είναι η απάντηση που θα πάρεις αν στείλεις mail στο γραφείο των Harry και Meghan Markle (video)

Το μήνυμα αυτόματης απάντησης αποκαλύφθηκε

Η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν πια επίσημα αφήσει τις θέσεις τους ως senior μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα επίσημα γραφεία τους με το παλάτι έκλεισαν στις 31 Μαρτίου, που ήταν και η μέρα που οι δυο τους μπορούσαν να χρησιμοποιούν τους επίσημους royal τίτλους τους.

Αν είχες το email των Sussexes πάντως και θέλεις τώρα να τους στείλεις ένα email λογικά θα λάβεις μια αυτόματη απάντηση που δηλώνει πως είναι out of office και τώρα ξέρουμε ποιο είναι αυτό το σύντομο κείμενο που διάλεξαν και τι λέει.

Όπως είναι λογικό αφού δεν εργάζονται πια ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, το γραφείο έπρεπε να κλείσει και το email τους να απενεργοποιηθεί. «Σε ευχαριστούμε πολύ για το email σου. Το γραφείο του δούκας και της δούκισσας του Sussex έχει πια κλείσει». Αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζεται αν αποστείλεις κάποιο email.

Ο Harry και η Meghan ολοκλήρωσαν κι επίσημα τα καθήκοντά τους με μια ανάρτηση στο Instagram των SussexRoyal λέγοντας το αντίο τους με τον πιο γλυκό και συγκινητικό τρόπο, και υπογράφοντας απλά με τα ονόματά τους.