Πασίγνωστος παίκτης του Survivor παραχωρεί το σπίτι του σε γιατρούς λόγω κορονοϊού

Πασίγνωστος παίκτης του Survivor παραχωρεί το σπίτι του σε γιατρούς λόγω κορονοϊού

Μία πολύ σημαντική κίνηση για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για όλους. Η ζωή μας έχει αλλάξει. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τον κόσμο στον εγκλεισμό στα σπίτια του και στην αλλαγή της καθημερινότητάς του. Όσο και να παραπονιόμαστε, όμως, για τη βαρεμάρα της κατάστασης και για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να βγούμε, μία μερίδα ανθρώπων περνάει πολύ πιο δύσκολα από εμάς.

Μιλάμε, φυσικά, για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές κι οποιονδήποτε άλλο σχετίζεται με κάποιον τρόπο με το ιατρικό προσωπικό και τις εγκαταστάσεις που περιθάλπουν τους αρρώστους. Αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και πολεμούν τον ιό κατά μέτωπο.

Εύκολα θα μπορούσαμε να τους πούμε ήρωες της καθημερινότητας, που όχι μόνο φροντίζουν τους νοσούντες, αλλά πολλοί από αυτούς φοβούνται να γυρίσουν στο σπίτι τους για να μην κολλήσουν τους δικούς τους.

Ένας πασίγνωστος παίκτης του Survivor αποφάσισε να κάνει τη δική του κίνηση για να βοηθήσει όπως μπορεί στη μάχη αυτών των ανθρώπων, διαθέτοντας το διαμέρισμά του σε όποιον το έχει ανάγκη… Ο Ορέστης Τσανγκ.

Δες περισσότερα στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.