Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Το Twitter «άφησε» την καραντίνα κι έκανε 9 ανατριχιαστικά tweets

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Το Twitter «άφησε» την καραντίνα κι έκανε 9 ανατριχιαστικά tweets

Σάρωσε στην τηλεθέαση

Όπως έχεις πια καταλάβει αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Σε καμία περίπτωση δεν το περίμενες έτσι, όμως φέτος θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα δεδομένα αυτά εάν θέλεις του χρόνου να καταλάβεις πραγματικά το Πάσχα. Ευτυχώς όμως που βλέπουμε και φέτος τον Ιησού από τη Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι και θα καταλάβουμε έστω κάτι.

Η ταινία που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ και τα νούμερα της τηλεθέασης, πραγματικά απογειώθηκαν. Το twitter δε, άφησε για λίγο την καραντίνα και έκανε 9 ανατριχιαστικά tweets για την πιο ωραία ταινία όλων των εποχών.

Είναι αλήθεια πως όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το παρακολουθούμε. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να μην το προλαβαίναμε είτε λόγω δουλειάς, είτε γιατί αρκετός κόσμος πήγαινε στην εκκλησία, φέτος όμως έχουμε την ευκαιρία να το δούμε από την αρχή ως το τέλος.

Σίγουρα θα προτιμούσαμε να έχει ξεκινήσει από την Μεγάλη Δευτέρα και να βλέπαμε μεγαλύτερη διάρκεια στα επεισόδια, όμως ακόμη κι έτσι μας καθήλωσε. Δες τα tweets που συγκεντρώσαμε στη gallery που ακολουθεί.