Harry-Meghan Markle: Έκαναν στη βασίλισσα για τα γενέθλιά της την πιο απρόσμενη έκπληξη

Harry-Meghan Markle: Έκαναν στη βασίλισσα για τα γενέθλιά της την πιο απρόσμενη έκπληξη

Και σίγουρα ξετρελάθηκε

Η βασίλισσα Ελισάβετ εχθές είχε τα γενέθλιά της, και έγινε 94 ετών. Γενέθλια που γιόρτασε με τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Windsor εν μέσω καραντίνας, με τα μέλη της οικογένειάς της να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Πιο μακριά από όλους προφανώς ήταν η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι βρίσκονται στο Los Angeles.

Για πρώτη φορά στα 68 χρόνια βασιλείας της μάλιστα δεν θα γιορταστεί το Trooping the Colour τον Ιούνιο, που είναι ο καθιερωμένος εορτασμός για τα γενέθλιά της. Όμως και με έναν ωκεανό να τους χωρίζει ανάμεσά τους, οι Sussexes ευχήθηκαν στην βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ της έκαναν μια απρόσμενη έκπληξη.

Οι ευχές του Harry και της Meghan δεν περιλάμβαναν μόνο ένα τηλεφώνημα για τα χρόνια πολλά. Ο εγγονός της και η νύφης της έκαναν μία βιντεοκλήση με την Ελισάβετ, με τον Archie Harrison να κάνει την εμφάνισή του στο βίντεο και να εύχεται με τον δικό του τρόπο χρόνια πολλά στη μονάρχη.

Όπως βλέπεις οι σχέσεις τους δεν έχουν υποστεί κάποια κρίση και φανταζόμαστε πόσο τέλεια εικόνα θα ήταν να «μιλά» ο Archie με τη βασίλισσα. Η Ελισάβετ δείχνει να λατρεύει τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς της και σίγουρα αυτή η κλήση θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει ο Harry με τη Meghan.