Ο πρίγκιπας William εξήγησε γιατί δεν βλέπει Tiger King και θα λιώσεις στο γέλιο με τον λόγο

Ο πρίγκιπας William εξήγησε γιατί δεν βλέπει Tiger King και θα λιώσεις στο γέλιο με τον λόγο

Οκ, μόνο αυτός θα μπορούσε να το πει

Τον πρίγκιπα William πάντα τον είχαμε στο μυαλό μας ως τον πιο σοβαρό της οικογένειας, και αυτό επειδή έχει στους ώμους του το «βάρος» της διαδοχής του θρόνου. Δεν κάνει εύκολα χιούμορ και δεν είναι τόσο ευχάριστος και αστείος, όσο ο πρίγκιπας Harry. Υπάρχουν όμως και φορές που μας εκπλήσσει με αυτά που κάνει και λέει, και μας κάνει να γελάμε πολύ.

Για παράδειγμα πριν από μερικά 24ωρα σε μια συνέντευξη που είχε μέσω του Zoom με τον ηθοποιό Stephen Fry για το Big Night In, εκείνος τον ρώτησε για τα TV shows που προβάλλονται τώρα και αν παρακολουθεί κάποιο. Κι εκεί ήρθε και η ερώτηση για το αν ο William παρακολουθεί το Tiger King.

Και την απάντηση που έδωσε αλήθεια δεν την είδαμε να έρχεται. Έχει απίστευτο χιούμορ και ας μην το δείχνει τόσο συχνά. Τι απάντησε όμως, που μας έκανε να λιώσουμε στο γέλιο; «I tend to avoid shows about royalty», aka «Συνηθίζω να αποφεύγω shows που έχουν να κάνουν με τη βασιλική ζωή», είπε ο William και ακόμη γελάμε.

Και αν ακόμη δεν κατάλαβες το λογοπαίγνιο που έκανε, συνδύασε τη βασιλική ζωή γενικά με τον τίτλο της σειράς επειδή αναφέρεται σε βασιλιά (aka Tiger King). Είναι λογικό να υποθέσουμε λοιπόν, πως δεν βλέπει ούτε το Crown; Ποιος ξέρει;