Καινούργια αρχή: Harry και Meghan ανανεώνουν τους όρκους τους στο Hollywood

Καινούργια αρχή: Harry και Meghan ανανεώνουν τους όρκους τους στο Hollywood

Είναι όντως αυτό στα πλάνα τους;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν περάσει λίγα σαν ζευγάρι από τότε που παντρεύτηκαν. Στις αρχές του 2020 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραδώσουν και τους royal τίτλους τους, ενώ πριν από μερικές ημέρες, μετά και την ακρόαση της Meghan δήλωσαν πως σταματούν την συνεργασία τους με τα βρετανικά tabloids.



Κάτι απολύτως λογικό αν μας ρωτάς με τόσο πόλεμο που τους έχουν κάνει. Δεν περίμενες βέβαια εκείνα να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί τους; Ακόμη και με φτιαχτά δημοσιεύματα κάτι θα βρουν να πουν για τους Sussexes και αυτό πάντα θα είναι θέμα. Αυτή τη φορά το Heat αναφέρει στις σελίδες του, πως η Meghan και ο Harry τώρα που βρίσκονται στο Los Angeles ετοιμάζονται να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Λίγες ημέρες πριν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους, Harry και Meghan φέρεται να ανανεώνουν τους όρκους τους, ως ένδειξη μιας καινούργιας αρχής, στη νέα ζωή που ξεκινούν στο Los Angeles. Και αν μας ρωτάς πόσο ισχύει αυτό, η απάντηση μας είναι καθόλου.

Και όχι επειδή το υποθέτουμε, αλλά γιατί αυτό μεταδίδει το Gossip Cop που έψαξε ενδελεχώς το δημοσίευμα. Και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς θα το πιστέψουμε.