Meghan Markle vs Βρετανικά tabloids: Στα δικαστήρια σε λίγη ώρα η δούκισσα του Sussex

Meghan Markle vs Βρετανικά tabloids: Στα δικαστήρια σε λίγη ώρα η δούκισσα του Sussex

Η δίκη της δούκισσας που είχαμε ξεχάσει

Δεν ξέρουμε αν θυμάσαι αλλά πριν από μερικούς μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κατέθεσαν μήνυση στα βρετανικά tabloids για όλον αυτό τον πόλεμο που δέχονταν σε κάθε τους κίνηση, με τα Μέσα να απαντούν πως πολύ εύκολα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πατέρα της εναντίον της στο δικαστήριο.

Η μήνυση από τη δούκισσα είχε γίνει στη Mail on Sunday, όταν η εφημερίδα δημοσίευσε χωρίς την άδειά της, το χειρόγραφο γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Ένα γράμμα που ο ίδιος ο Thomas έδωσε στη δημοσιότητα χωρίς να υπολογίζει το τι θα συμβεί. Πριν από μερικά 24ωρα κυκλοφόρησαν από δικαστικά έγγραφα και όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν λίγες ώρες πριν από τον γάμο με τον Thomas οι Harry- Meghan.

Και μετά και από αυτές τις φωτογραφίες επιτέλους ξέρουμε και με αποδείξεις για τον άδικο πόλεμο προς στο πρόσωπό της. Σε μισή ώρα από τώρα στις 12:30 (10:30 στο Ηνωμένο Βασίλειο) πραγματοποιείται η εξ’ αποστάσεως δίκη της Meghan Markle εναντίον των Associated Newspapers και συγκεκριμένα της Mail on Sunday (ένθετη εφημερίδα της Daily Mail).

Οι Associated Newspapers θέλουν να διαγράψουν τμήματα της υπόθεσης της Meghan πριν από την πλήρη δίκη που θα πραγματοποιηθεί αργότερα. Για να είμαστε σαφείς η Meghan δεν κάνει μήνυση στη Mail on Sunday για τη δημοσίευση δυσφημιστικών ή ανακριβών πληροφοριών, αλλά για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση του απορρήτου της και παραβιάσεις του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων της εξ’ αποστάσεως ακρόασης ευχόμαστε στη Meghan καλή επιτυχία. Με τόσα αποδεικτικά στοιχεία βέβαια ίσως και να είναι δεδομένη.