H Ολυμπία Χοψονίδου μιλάει στο queen.gr και μας εκμυστηρεύεται όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

H Ολυμπία Χοψονίδου μιλάει στο queen.gr και μας εκμυστηρεύεται όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

Ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου απόψε παντρεύονται και η νύφη μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Σήμερα η Ολυμπία Χοψονίδου και ο εκλεκτός της, Βασίλης Σπανούλης, θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και ενώπιον του Θεού –έχουν ήδη παντρευτεί πολιτικά- και η καλλονή νύφη μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της αποψινής μεγάλης ημέρας της ζωής της.

Ο γάμος, λοιπόν, θα γίνει σε κλειστό κύκλο τριακοσίων καλεσμένων, όπου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φωτογράφους και κάμεραμαν, στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Μάλιστα η Ολυμπία δε χρειάστηκε να αναζητήσει άλλους χώρους, καθώς ήξερε ότι θέλει να παντρευτεί εκεί. Το γάμο έχει αρχίσει να τον προετοιμάζει εντατικά από το Μάιο και όπως μας εξομολογήθηκε η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε είναι το sitting των καλεσμένων. Η λίστα όσων έχουν δηλώσει πως θα παραστούν αλλάζει συνεχώς με αποτέλεσμα το πώς θα κάτσουν φίλοι και συγγενείς να αποτελεί το μεγαλύτερο εφιάλτη της.

Ένα άλλο άγχος που έχει η Ολυμπία είναι μήπως πέσει όταν φτάνει στην εκκλησία. Αν και δε θα έπρεπε να ανησυχεί, αφενός γιατί έχει εμπειρία στα ψηλοτάκουνα και αφετέρου γιατί στα σκαλιά της εκκλησίας θα τη συνοδεύσουν ο πατέρας της, αλλά και ο ενάμισι έτους γιος της, Θανάσης. Όσο για το Βασίλη, σύμφωνα με την Ολυμπία, το μεγαλύτερο του άγχος μάλλον θα είναι ο πρώτος χορός (βαλς) που θα χορέψουν, καθώς στις πρόβες που έκαναν σπίτι την πατούσε συνεχώς.

Όσον αφορά στις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make a Wish» τα επιμελήθηκε, καθώς η Ολυμπία όπως χαρακτηριστικά μας είπε πιστεύει πως «Οι μπομπονιέρες πάνε πάντα χαμένες και είναι κρίμα τόσα χρήματα. Οπότε καλύτερα να μην πάνε σε κάποιον καλό σκοπό». Μια άλλη ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι πως δε θα υπάρχει βιβλίο ευχών, αλλά ένα photo booth, όπου οι καλεσμένοι θα φωτογραφίζονται και πάνω στις φωτογραφίες θα εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα! Πως, όμως θα είναι το βράδυ οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, Ολυμπία και Βασίλης;

Η νύφη Ολυμπία, που θα είναι στο Νάσιουτζικ από το πρωί και θα ετοιμάζεται, θα φορά μια νυφική δημιουργία του Ellie Saab χρώματος ιβουάρ , το οποίο θα είναι έκπληξη για το γαμπρό και δεκάποντα λευκά παπούτσια, τα οποία παρήγγειλε μέσω διαδικτύου (φορά 42 νούμερο και όσες από εσάς φοράτε το ίδιο ξέρετε τι τράβηξε), ενώ τα μαλλιά της θα είναι λιτά στους ώμους της. Μάλιστα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της δεν έχει καθόλου άγχος, γι' αυτό και έκανε μόνο μία πρόβα.

Ο δε, Βασίλης, ο οποίος έκανε bachelor πάρτι σε αντίθεση με την Ολυμπία που δεν έκανε, θα φορέσει ένα κοστούμι με την πολύτιμη υπογραφή του Tom Ford.

Άντε να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός και στα δικά σας οι ανύπαντρες!