Αιφνίδιος θάνατος για την 31χρονη πριγκίπισσα. Η είδηση που μας συγκλόνισε

Αιφνίδιος θάνατος για την 31χρονη πριγκίπισσα. Η είδηση που μας συγκλόνισε

Ήταν πραγματικά τόσο νέα

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει από χθες το βράδυ ο αιφνίδιος θάνατος της 31χρονης πριγκίπισσας. Η είδηση μόλις έγινε γνωστή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έφτασε παντού, βυθίζοντας στη θλίψη της βασιλικές οικογένειες όλου του πλανήτη. Η πριγκίπισσα πέθανε έξι μέρες πριν από τα 32α γενέθλιά της, με τη νεκροψία να δείχνει πως ήταν λόγω καρδιακού ανευρύσματος.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Maria Petrovna Galitzine που ήταν απόγονος του Αυτοκράτορα Karl I και της Zita de Borbon-Parma. Γονείς της ήταν η αρχιδούκισσα Maria Anna Charlotte Zita Elisabeth Regina Therese της Αυστρίας και ο πρίγκιπας Peter Galitzine. Είχε ακόμη 5 αδέρφια την πριγκίπισσα Xenia Petrovna Galitzine, την πριγκίπισσα Tatiana Petrovna Galitzine, την Alexandra Petrovna Galitzine, τον πρίγκιππα Dimitri Petrovich Galitzine και τον Ionn Teimouraz Petrovich Galitzine.

Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 11 Μαΐου το 1988, και στη συνέχεια η οικογένεια της μετακόμισε στη Μόσχα, όπου και πήγε σε γερμανικό σχολείο της πόλης. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Houston των Ην. Πολιτειών μαζί με τον chef σύζυγό της Rishi Roop Singh. Παντρεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου το 2017 και άφησε πίσω της ένα γιο 2 ετών, τον Maxim Vir Singh.

Πραγματικά πολύ στενάχωρο και λυπηρό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της.