Φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας που μένει η Meghan Markle & ο Harry στο L.A

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας που μένει η Meghan Markle & ο Harry στο L.A

8 κρεβατοκάμαρες, 12 μπάνια και μία θέα που κόβει ανάσες.

Η Μ.Βρετανία αποτελεί κάπως παρελθόν για την Meghan Markle και τον Harry. Οι δυο τους πριν από μερικούς μήνες αποφάσισαν να παραχωρήσουν τις αρμοδιότητές τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και να αποχωρήσουν για την Αμερική. Και αυτό έγινε.

Το νέο τους σπίτι ή αλλιώς η βίλα που αποφάσισαν να περάσουν τον πρώτο καιρό της νέας τους ζωής βρισκόταν στα χέρια του Τyler Perry για πολλά χρόνια οπότε και έχουμε δει μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της. Όπως και τη θέα που έχει.

Η νέα ζωή του ζευγαριού μαζί με τον μικρό Archie ξεκίνησε σε μία οικία που μοιάζει με αυτές της εξοχής στην Τοσκάνη, έχει 8 κρεβατοκάμαρες και 12 μπάνια. Στο εσωτερικό της, όσο ζούσε εκεί ο Tyler Perry υπήρχαν επίσης ακριβά έργα τέχνης κρεμασμένα στους τοίχους, πανάκριβα φωτιστικά αλλά και ένα δωμάτιο που λειτουργεί ως γραφείο. Ναι, ναι ο χώρος που τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιούν τις zoom βιντεοκλήσεις τους ο Harry και η Meghan.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες από την βίλα αυτή όπως μας την έχει παρουσιάσει ο ιδιοκτήτης της μέσω του instagram.