Μερικές εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της star, και μάθαμε πόσο μηνών είναι

Μερικές εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της star, και μάθαμε πόσο μηνών είναι

Η απρόσμενη αποκάλυψη

Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η φήμη πως η συγγραφέας και ο διάσημος ηθοποιός θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Οι φήμες αυτές λίγο καιρό αργότερα έγιναν επιβεβαιωμένο γεγονός –όχι από δηλώσεις τους- μιας και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη συγγραφέα σε έξοδό της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Κι ενώ ακόμη προσπαθούμε να εμπεδώσουμε πως οι δυο τους θα γίνουν γονείς, ο μπαμπάς και της «νέας μανούλας» και πασίγνωστος επίσης ηθοποιός αποκάλυψε πότε γεννάει η κόρη του. Ο λόγος φυσικά για την Katherine Schwarzenegger και τον Chris Pratt, οι οποίοι σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για τον Chris, που έχει ήδη έναν γιο με την πρώην σύζυγό του Anna Faris, το πρώτο του όμως με την Katherine. Ο Arnold Schwarzenegger που μίλησε διαδικτυακά στην εκπομπή The Tonight Show, μίλησε μεταξύ άλλων και για την εγκυμοσύνη της κόρης του.

«Ναι, το πιστεύεις; Εννοώ είναι πραγματικά φανταστικά νέα που η Katherine είναι έγκυος και περιμένει παιδάκι, δεν ξέρω πότε ακριβώς. Κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Και πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω μαζί του ότι και να είναι, είτε αγόρι, είτε κορίτσι».

Επομένως, σύμφωνα με τα λόγια του ευτυχή παππού, η Katherine πρέπει να είναι κάπου στον 7ο με 8ο μήνα.