Kate Middleton-William: Η αλλαγή στα social media που λίγοι παρατήρησαν

Kate Middleton-William: Η αλλαγή στα social media που λίγοι παρατήρησαν

Είσαι ένας από τους παρατηρητικούς;

Το 2020 έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με την κύρια και πιο σημαντική αυτή της εξόδου του Harry και της Meghan Markle από τη βασιλική οικογένεια. Τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες και αυτή ήταν μια πολύ σημαντική αλλαγή και απρόσμενη εξέλιξη για όλους.

Υπήρξαν όμως και άλλες μικρότερες αλλαγές για το ζευγάρι του Cambridge και όχι σε τόσο σημαντικό επίπεδο. Μία ακόμη ήταν η πρόσληψη του social media manager που είχαν προηγουμένως οι Sussexes, κάτι που φάνηκε στα posts τους.

Στα social media λοιπόν είναι και η νέα τους αλλαγή, όμως ελάχιστοι την παρατήρησαν. Μετά τη νέα φωτό προφίλ στα accounts τους, ο William και η Kate άλλαξαν και το όνομά τους σε αυτά. Οι fans ήταν αυτοί που παρατήρησαν την αλλαγή και έκαναν τα σχετικά σχόλια. Το όνομα άλλαξε τόσο στο Instagram, όσο και στο Twitter.

Εκεί που στο Instagram κάποτε έλεγε Kensington Palace, τώρα λέει «Duke and Duchess of Cambridge», ενώ στο Twitter λέει «The Duke and Duchess of Cambridge». Δες και μόνη σου τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.

Εσύ ήσουν από τους παρατηρητικούς fans;