MasterChef 4: 6 tweets για το νέο look στα μαλλιά της Μαριάννας που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς

MasterChef 4: 6 tweets για το νέο look στα μαλλιά της Μαριάννας που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς

Εμείς πάντως γελάσαμε πολύ

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώνεται με την επιλογή του τρίτου παίκτη από αυτούς που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Silver Week και θα κερδίσει τα 10 χιλιάδες ευρώ και την κασετίνα με τα μαχαίρια. Η τελική μονομαχία θα κριθεί ανάμεσα στη Μαρλέν και τον Τζον με τα spoiler να έχουν ήδη κάνει γνωστό πως αυτός που περνάει στον ημιτελικό είναι ο Τζον. Αν υπάρχει πάντως κάτι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το Twitter απόψε έχει κέφια.

Μετά τις απρόσμενες θα λέγαμε δηλώσεις τις Μαρλέν και το γεγονός πως αν κέρδιζε τα 10χιλιάδες ευρώ θα ήθελε να πάει στο Los Angeles για να κάνει καριέρα ως plus size model, τα «πυρά» δέχτηκε η Μαριάννα, η οποία αν και καθόταν εξώστη φρόντισε με τον τρόπο της να μα διασκεδάσει. Κάνουμε μια παύση και επιστρέφουμε στη Μαρλέν για να σου πούμε πως κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με το ότι θέλει να γίνει plus size model, έχει αυτοπεποίθηση και μπράβο της- αλλά όταν βρίσκεσαι σε reality μαγειρικής και λες πως αν κερδίσεις τον μίνι διαγωνισμό θες να γίνεις μοντέλο, ε πώς να το κάνουμε κάτι δεν έχει πάει πολύ καλά.

Κλείνει αυτή η μικρή παρένθεση και επανερχόμαστε στη Μαριάννα, η οποία εν μέσω καραντίνας μάλλον μιας και τα επεισόδια που βλέπουμε γυρίστηκαν καιρό πριν, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και να κόψει τις αφέλειες της. Θα είμαστε ειλικρινείς γιατί σίγουρα το παρατήρησες κι εσύ. Η αλλαγή αυτή δεν ήταν και πολύ πετυχημένη.

Το Twitter επίσης το παρατήρησε και έκανε κάποια απίστευτα εύστοχα σχόλια, μέσα στα οποία βρέθηκε και η Κατερίνα. Το σίγουρο είναι ένα, πως θα γελάσεις πολύ.

Μπες στη gallery και δες.