MasterChef 4: H αισθητική επέμβαση του Δημήτρη Μπέλλου που κανείς δεν έμαθε

MasterChef 4: H αισθητική επέμβαση του Δημήτρη Μπέλλου που κανείς δεν έμαθε

Plus: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαρία

Λίγο μετά την εντολή καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είχε κυκλοφορήσει μια πληροφορία που ήθελε την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο να έχουν χωρίσει, κι εκείνον να έχει γυρίσει στην πρώην του. Και όμως αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά fake news για το ζευγάρι του MasterChef που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις στα social media. Κι ενώ σήμερα το βράδυ ετοιμαζόμαστε να δούμε τον τελικό του Silver Award ανάμεσα σε Δημήτρη και Μαρία τα spoiler αναφέρουν πως ο νικητής αυτού είναι ο σεφ Κουτσόπουλος και ο Δημήτρης.

Κυκλοφορεί ακόμη όμως μια πληροφορία που θέλει το ζευγάρι να έχει μοιραστεί το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ, κάτι που το Twitter ειδικά δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του από το reality μαγειρικής υποβλήθηκε σε μια αισθητική επέμβαση, για την οποία όμως δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ούτε τι είδους επέμβαση ήταν, ούτε το πως πήγε αυτή.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό και διαψεύδει όλες τις φήμες για τον χωρισμό του από την Μαρία, είναι πως η νεαρή παίκτρια ήταν συνεχώς στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασαν μαζί και όλη την καραντίνα στην Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια εκείνη παρέμεινε στην συμπρωτεύουσα κι εκείνος έφυγε για τη Χαλκιδική.

Όσο πάντως κι αν έχει σχολιαστεί το ζευγάρι αυτό, όσο και αν πολλοί τους ήθελαν χώρια εκείνοι απέδειξαν πόσο ισχυρή είναι η αγάπη τους.