Αυτοί ήταν οι celebrities που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google εν μέσω καραντίνας (photos)

Αυτοί ήταν οι celebrities που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google εν μέσω καραντίνας (photos)

Πού εντοπίστηκαν τα περισσότερα κλικ;

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για όλο τον κόσμο σε κάθε σημείο της γης. Το «μένουμε σπίτι» δεν ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση, όταν πολύς κόσμος έχει εκπαιδευτεί σε μια πολύβουη καθημερινότητα, γεμάτη υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

Όπως δύσκολα περάσαμε εμείς, λοιπόν, σε παρόμοια θέση βρέθηκαν και οι celebrities του διεθνούς jet set. Εκείνοι, όμως, κρατούσαν διαρκώς επαφή με το κοινό, ανέβαζαν βίντεο στα social media για να μοιραστούν με τους followers τους την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι και νέους τρόπους διασκέδασης, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον μας και οι αναζητήσεις μας στο Google να μη σταματούν.

Στιγμιότυπα στο δρόμο τραβηγμένα από paparazzi, tweets και βίντεο που συμβούλευαν και παρακαλούσαν όλους εμάς να μένουμε σπίτι για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, είχαν καθημερινά κατακλύσει το διαδίκτυο. Με τη βοήθεια του SEMrush, ενός εργαλείου που δείχνει τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, έγιναν πριν λίγες μέρες γνωστά τα ονόματα των celebrities που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Όλα τα ονόματα θα τα δεις στην παρακάτω gallery, αλλά αξίζει να σου πούμε ότι πρώτη στη λίστα ήταν η Kylie Jenner με τρομερή διαφορά αναζητήσεων από τον δεύτερο στη λίστα star.

Αλήθεια, εσύ αναζήτησες κάποιον από αυτούς τους star στη διάρκεια του lockdown;

Διάβασε ακόμα: Δυο μήνες μετά τη γέννα η Νίκη Θωμοπούλου φόρεσε το μαγιό της και το σώμα της είναι κάπως έτσι