Βάσω Λασκαράκη: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες για εκπομπή

Βάσω Λασκαράκη: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες για εκπομπή

Τι είπε η ηθοποιός;

Αυτή η τηλεοπτική σεζόν που μας αφήνει, και η νέα που έρχεται είναι γεμάτη εκπλήξεις. Την ημέρα της γιορτής της η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της την αποχώρησή της από την τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο χρόνο. Μία εβδομάδα αργότερα το κανάλι ανακοίνωσε την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία λίγο νωρίτερα είχε λύσει το συμβόλαιό της και είχε αποχωρήσει από το Star και το Greece’s Next Top Model, στο οποίο όλοι την αγαπήσαμε. Μάλιστα κυκλοφορούν φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει τη ζώνη που είχε η Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι.

Στο Star από την άλλη κι ενώ ακόμη ψάχνουν τον/την αντικαταστάτη της Ηλιάνας στο GTNM, έγινε γνωστό μέσα από πρωινή εκπομπή, πως η παραγωγή έχει κάνει πρόταση και στην Υβόννη Μπόσνιακ. Και χωρίς να ξέρουμε την απάντηση της σχεδιάστριας ήδη τη φανταζόμαστε στην κριτική επιτροπή. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα κανάλια, και πολλές οι εκπλήξεις που μας περιμένουν. Μία από αυτές είναι και αυτή της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη συμφωνία της ως παρουσιάστρια στον Alpha και κάποια απανωτά σοκ τα νιώσαμε.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» περίμενε την Βάσω Λασκαράκη να τελειώσει από το γύρισμα της σειράς στην οποία συμμετέχει και εννοείται την ρώτησαν για την φημολογούμενη εκπομπή που θα πάρει στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha ως παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός αρνήθηκε να δώσει κάποια απάντηση, η οποία είτε θα επιβεβαίωνε την είδηση, είτε θα επιβεβαίωνε πως θα τη δούμε πράγματι ως παρουσιάστρια καθώς έχουν γίνει απλά κάποιες συζητήσεις και αρκέστηκε να πει απλά, πως ότι είναι να γίνει θα φανεί μέσα στις επόμενες μία δυο μέρες.

Τι έκπληξη μας ετοιμάζει άραγε;