Στον δρόμο που χάραξε η Meghan! Η Kate Μiddleton είναι πιο επιθετική από ποτέ κι αυτό φαίνεται

Πατούλια Κατερίνα
Στον δρόμο που χάραξε η Meghan! Η Kate Μiddleton είναι πιο επιθετική από ποτέ κι αυτό φαίνεται

Η Kate άλλαξε και δεν κάνει πίσω πια

Θυμάσαι που πριν λίγες ημέρες, σε μια σπάνια κίνηση, το Παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει ένα δημοσίευμα για την Kate Middleton;

Μιλάμε για το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα του περιοδικού Tatler το οποίο ανέφερε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως η Middleton είναι υπό κατάρρευση μετά την ανάληψη αυξημένων καθηκόντων, που ήρθε ως αποτέλεσμα της παραίτησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.
Πηγή από το Παλάτι, ανέφερε στο περιοδικό πως η 38χρονη Kate είναι εξουθενωμένη και παγιδευμένη καθώς προσπαθεί να προλάβει να κάνει τη δουλειά της και να φροντίσει τα τρία παιδιά της.

Το περιοδικό δεν σταματούσε εκεί, μιας και υποστήριζε πως η Kate δείχνει χαμογελαστή αλλά είναι καζάνι που βράζει ενώ στην εν λόγω συνέντευξη γίνεται αναφορά και στον καυγά της Middleton με την Meghan Markle την παραμονή του γάμου της δεύτερης με αφορμή ένα καλσόν.

«Η Kate έχει μείνει πίσω όσο η Meghan είναι ελεύθερη στο Los Angeles και αφού πήρε ό,τι ήθελε, η Middleton παίρνει τη μοναρχία στα χέρια της χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το φορτίο που έχει αναλάβει».

Το περιοδικό κατέληγε στο γεγονός πως όσο ο πρίγκιπας Κάρολος εκπαιδευόταν να γίνει βασιλιάς, είχε τρία αδέρφια στο πλευρό του, την στιγμή που ο William δεν θα έχει κανέναν δίπλα του να μοιραστεί το βάρος αυτό.



Και μπορεί το Παλάτι να έδωσε γραπτή διάψευση του παραπάνω ρεπορτάζ, η Kate φαίνεται πως πήρε πολύ βαριά όσα γράφτηκαν και επέστρεψε πιο επιθετική από ποτέ.

Τι εννοούμε;