MasterChef 4: Η Μάρλεν φώναζε συνέχεια τον Βαρθαλίτη και το Twitter μίλησε

MasterChef 4: Η Μάρλεν φώναζε συνέχεια τον Βαρθαλίτη και το Twitter μίλησε

Η αλήθεια είναι ότι έγινε too much κάποια στιγμή.

Η εβδομάδα με την τριπλή αποχώρηση ξεκίνησε στο MasterChef 4. Οι παίκτες έδωσαν ξανά τον καλύτερό τους εαυτό και τα πιάτα που βγήκαν τράβηξαν την προσοχή της κριτικής επιτροπής. Είδαμε μερικές υπέροχες προτάσεις όπως αυτή του Σταύρου και του Μπέλλου, αλλά και κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες, όπως της Μαριάννας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγει το αποτέλεσμα που είχαν στο μυαλό τους.

Στο μεσοδιάστημα, δεν έλλειψαν οι διάλογοι μεταξύ των παικτών και φυσικά το ειδύλλιο της Μαρίας και του Δημήτρη, με το οποίο φαίνεται ότι το Twitter έχει βαρεθεί να ασχολείται. Αλλά είναι αυτό που έλεγε και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ότι λατρεύουν να τους μισούν.

Όπως ξέραμε, ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε συνολικά τρεις αποχωρήσεις. Τα παιδιά έφτασαν ο καθένας με το πιάτο του μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και περίμεναν να ακούσουν την κρίση τους με κομμένη την ανάσα.

Ένα πράγμα που όλοι σχολίασαν, όμως, είναι η συμπεριφορά της Μάρλεν προς τον Βαρθαλίτη, που πραγματικά δε σταματούσε να του πετάει υπονοούμενα και να τον φωνάζει.

Οι χρήστες του Twitter εννοείται πως θα έβλεπαν το σκηνικό και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν απίστευτα.

Δες τα στην παρακάτω gallery.