Μαρία Μπεκατώρου: Φόρεσε το πιο sexy μαγιό της και δεν θέλησε καν να κάνει photoshop

Μαρία Μπεκατώρου: Φόρεσε το πιο sexy μαγιό της και δεν θέλησε καν να κάνει photoshop

Την είδαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η ξανθιά και πανέμορφη παρουσιάστρια άναψε φωτιές με την φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια πανέμορφη γυναίκα που από όσο φαίνεται ο χρόνος περνά από πάνω της και δεν αφήνει κανένα απολύτως σημάδι.

Εκτός του άκρως γοητευτικού παρουσιαστικού της, αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι είναι μια γυναίκα που έχει σταθεί στην τηλεόραση και καθόλου απαρατήρητη δεν έχει περάσει. Με το νάζι της, την γοητεία της αλλά και το χιούμορ της έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που της δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα social media της Μαρίας Μπεκατώρου. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει συγκεντρώνουν αμέτρητα σχόλια αλλά και likes και, εδώ που τα λέμε είναι μια σαγηνευτική γυναίκα που γοητεύει και τον πιο «ασυγκίνητο».

Αυτή τη φορά η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να «ανάψει φωτιά» στον διαδικτυακό κόσμο αλλά κυρίως στους followers της που είδαν το story που ανέβασε.Με ένα sexy μαύρο μαγιό αποφάσισε να καλωσορίσει το καλοκαίρι και εμείς απλά μείναμε να κοιτάμε το πόσο ωραίο σώμα έχει.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μπεκατώρου και θα καταλάβεις.