Επέτειος για το Sex and the City: Γιατί οι πρωταγωνίστριες δεν μιλιούνται σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Επέτειος για το Sex and the City: Γιατί οι πρωταγωνίστριες δεν μιλιούνται σήμερα

Δεν φαντάζεσαι πόσα χρόνια πέρασαν

To Sex and the City έχει σήμερα επέτειο κι αυτό γιατί πριν από 22 ολόκληρα χρόνια προβλήθηκε στην Αμερική το πρώτο ever επεισόδιο, ο πιλότος της δημοφιλούς σειράς.

Η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda μας γνώρισαν τις γυναίκες καλύτερα και μας έκαναν να λατρέψουμε τη Νέα Υόρκη. Έξι σεζόν και δύο ταινίες: αυτό είναι το Sex and the City, με την τηλεοπτική Samantha Jones να κλείνει πριν τέσσερα χρόνια, το 2016 κάθε ελπίδα για τρίτη ταινία, την οποία συζητούσαν οι υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες.

Τι συμβαίνει όμως και οι τρεις ηθοποιοί άφησαν στην απ' έξω την Cattrall;

Οι φήμες για τα προβλήματα στη σχέση Catrall και Sarah Jessica Parker ξεκίνησαν στο τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν, όταν η Cynthia Nixon, η Kristin Davis και η Sarah Jessica Parker έκατσαν μαζί στα βραβεία Emmy και από την παρέα τους έλειπε η Cattrall.

Ακολούθησαν δύο ταινίες που έκαναν τα κουτσομπολιά να σωπάσουν μέχρι που το 2016, η Kim αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια τονίζοντας με θάρρος:

«Δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες, ήμασταν συνάδελφοι και για να πω την αλήθεια, η Sarah Jessica θα μπορούσε να είναι πιο καλή, πιο καλή με όλους».



Φήμες ήθελαν την τηλεοπτική Samantha να ζητάει περισσότερα χρήματα όμως η ίδια εξήγησε τότε πως ήταν ήδη 61 ήθελε να κλείσει το κεφάλαιο SATC και οι ευχήθηκε στις υπόλοιπες τρεις καλή επιτυχία, θυμίζοντάς μας πως και δέκα χρόνια νεότερες είναι και θα μπορούσαν να βάλουν μια άλλη ηθοποιό στην παρέα τους.

Όταν το 2018, ο αδερφός της Cattrall βρέθηκε νεκρός και η Sarah Jessica έγραψε ένα σχόλιο συλληπητηρίων, η κόλαση ξέσπασε και δημόσια με μια απάντηση φωτιά της Cattrall, η οποία κατηγόρησε την την Parker πως παίζει την καλή για να αποκαταστήσει την εικόνα του καλού κοριτσιού σε μια τέτοια τραγική στιγμή.



Ποια ήταν τελικά η αιτία αυτής της κόντρας;