Πώς πέρασε η Υβόννη Μπόσνιακ τα 35α γενέθλιά της

Πώς πέρασε η Υβόννη Μπόσνιακ τα 35α γενέθλιά της

Παρέα με τους ανθρώπους που αγαπά πιο πολύ

Tην αγαπάμε και την ξεχωρίζουμε την Υβόννη Μπόσνιακ που υπήρξε μία από τις πηγές έμπνευσής μας και στην καραντίνα. Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο κατάφερε με τις συνταγές της εν μέσω lock down να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και η ίδια είχε αποκαλύψει πως δοκιμάζει κάθε τι που φτιάχνει με αποτέλεσμα να έχει βάλει μερικά κιλά.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμιυ δεν δίστασε και έπαιξε και το παιχνίδι με τις ερωτήσεις και απαντήσεις του Instagram, και αποκάλυψε δίχως φόβο και πάθος, πόσα κιλά ήταν τον Απρίλιο, αποκαλύπτωντας πως έχει φτάσει τα 64 και πως είναι 24 ετών. Και μόλις χθες η Υβόννη γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της και είχε στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα γενέθλια ξεκίνησαν από το πρωί, μιας και η Μπόσνιακ έκανε repost τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων. Κι ύστερα, όταν το βράδυ έφτασε και μιας και δεν έχουμε καμία καραντίνα να μας περιορίζει, η Υβόννη βγήκε και είδαμε τα πειστήρια στο Instagram.

Παρέα με την Μπόσνιακ στα γενέθλιά της ήταν φυσικά ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η κουμπάρα της και νονά της κόρης της Ελένης, Μαρία Μπεκατώρου.

Μαζί της και η Έλενα Χριστοπούλου αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός, η παρέα του GTNM που φέτος θα χωριστεί μιας και η Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα αποτελούν κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Δες τα stories της εξόδου παρακάτω.