Δέσποινα Βανδή: 10 φορές που απέδειξε ότι έχει τα πιο sexy πόδια της χώρας

Δέσποινα Βανδή: 10 φορές που απέδειξε ότι έχει τα πιο sexy πόδια της χώρας

Το κορμί της είναι συγκλονιστικό...

Διανύουμε πλέον τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Παρά τις όποιες περίεργες εκλάμψεις που παθαίνει ανά διαστήματα και τις βροχές με τις οποίες αποφασίζει ξαφνικά να συνοδεύσει τις μέρες μας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχουμε μπει σε μία γραμμή που θέλει τα καλοκαιρινά εκτός ντουλάπας και σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση για τις καθημερινές μας βόλτες.

Σε αντίστοιχη φάση είναι και οι διάσημοι που μας εντυπωσιάζουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και, ειδικά τώρα που ο καιρός επιβάλλει πιο ξέγνοιαστα και αέρινα σχέδια, δε θαυμάζουμε μόνο τα ρούχα τους, αλλά και τα συγκλονιστικά τους κορμιά.




Πάρε τη Δέσποινα Βανδή, για παράδειγμα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και ξέρει πια τι να κάνει για να μας τραβήξει την προσοχή. Οι αναλογίες του κορμιού της είναι φανταστικές, κάτι που δε μας παραξενεύει ιδιαίτερα με τις ώρες που αφιερώνει στη γυμναστική και, όταν αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να της πούμε μπράβο και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Αφότου, λοιπόν, είδαμε και την άφιλτρη φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνειδητοποιήσαμε ότι ένα πράγμα έπρεπε να γίνει: Να συγκεντρώσουμε 10 φωτογραφίες της σταρ, όπου αποδεικνύεται ότι μπορεί και να έχει τα πιο sexy πόδια της χώρας.

Δες τις λήψεις στην παρακάτω gallery.