Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του MasterChef μας δείχνει τον γιο του στο πιο γλυκό video

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του MasterChef μας δείχνει τον γιο του στο πιο γλυκό video

Μα κοίτα πόσο γλυκός είναι

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από τέσσερα χρόνια, όταν επέστρεφε το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το αυστηρό του βλέμμα και η σκληρή κριτική τον έκανε αμέσως να φαίνεται ο πιο δύσκολος κριτής του reality, αν όμως τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα, θα δεις πως δεν είσαι τόσο σκληρός και αμείλικτος, όσο δείχνει. Μπορεί στη δουλειά του να θέλει να είναι όλα άψογα και στην εντέλεια, όμως μέσα από το reality έχουμε δει και μια άλλη πλευρά του. Μια πλευρά λίγο πιο funny, λίγο πιο ζεν, και σίγουρα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως μιλάμε ακριβώς για τον ίδιο άνθρωπο.

Αν παρακολουθείς το MasterChef ανελλιπώς, θα έχεις ανακαλύψει κι εσύ την πλευρά του αυτή και την πλάκα που κάνει με τους παίκτες της ομάδας του όταν είναι απαραίτητη. Σίγουρα ο «θείος» Λεωνίδας είναι ένα τσικ πιο αστείος και αυτοσαρκάζεται λίγο περισσότερο, όμως και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν πάει πίσω. Σίγουρα δεν μπορούμε εύκολα να διαλέξουμε τον αγαπημένο μας, όμως ξεχωρίζουμε και στους τρεις κάποια πολύ ωραία στοιχεία του χαρακτήρα τους. Όσον αφορά στον Σωτήρη Κοντιζά βέβαια, για τον οποίο και γράφεται το κείμενο αυτό, η στιγμή που γελάσαμε περισσότερο ήταν τον είδαμε σε φωτό με ξανθά μαλλιά, αλλά και όταν για πολλοστή φορά σε πιάτο με ψάρι βρήκε κόκαλο, και δημιουργός του πιάτου ήταν ο σεφ Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς λοιπόν που όλοι (ή μάλλον όλες) έχουμε αγαπήσει, ανέβασε στο Instagram account του ένα story με τον μικρό του γιο Kenji στην παραλία και πραγματικά μας τρέλανε. Ο μικρούλης έχει μαζί το κόκκινο μικρό πατίνι του και τρέχει ανέμελος στην ακροθαλασσιά, με τον μπαμπά Σωτήρη να τρέχει από πίσω του. Ο κριτής του MasterChef είναι ένας γλυκύτατος μπαμπάς, ο οποίος μάλιστα όπως έχει κυκλοφορήσει αρκετές μέρες τώρα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί και τρίτο παιδάκι. Σου θυμίζουμε πως εκτός από τον Kenji έχει και μια μεγάλη κόρη, την Αριάννα-Τσιχίρο.