Σωτήρης Κοντιζάς: Η νέα είδηση για τον κριτή του MasterChef που θα σε ενθουσιάσει

Σωτήρης Κοντιζάς: Η νέα είδηση για τον κριτή του MasterChef που θα σε ενθουσιάσει

Η πιο ωραία είδηση της ημέρας

Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά που παρακολουθούμε το MasterChef, και από την πρώτη κιόλας σεζόν ήμασταν σε δίλημμα για το αν μας αρέσει περισσότερο ο Πάνος Ιωαννίδης ή ο Σωτήρης Κοντιζάς. Εν τέλει επειδή δεν καταφέραμε να διαλέξουμε καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως και οι δύο είναι πολύ ωραίοι άντρες και μας αρκεί που τους βλέπουμε μέσα από το reality μαγειρικής. Και οι δύο έχουν τρελή αίσθηση του χιούμορ και λένε απίστευτες ατάκες, όμως ο Πάνος Ιωαννίδης έχει ένα plus ακόμη. Είναι εργένης και αυτό μας είναι αρκετό.

Στο κείμενο αυτό δεν θα ασχοληθούμε με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη, αλλά με τον Σωτήρη Κοντιζά. Ο αυστηρός κριτής του Masterchef, που έχασε το στοίχημα του Silver Award και πρέπει να βάψει ξανθά τα μαλλιά του (οκ, δεν θα το κάνει είδαμε ήδη πως θα είναι) ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, και η νέα είδηση που μάθαμε γι’ αυτόν δεν μπορεί παρά να σε ενθουσιάσει, όσο έχει ενθουσιάσει κι εκείνον. Δεν έχει σχέση με το reality μαγειρικής, αλλά με την προσωπική του ζωή. Φαντάζεσαι μήπως με τι έχει να κάνει;

Σίγουρα έχεις μαντέψει κάτι, και έχεις μαντέψει πολύ σωστά. Ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όπως είδαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, φήμες θέλουν την σύζυγό του να είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί, και να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Σου θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ήδη δυο παιδιά με τη σύζυγό του, Δέσποινα. Μια κόρη, την Αριάννα-Τσιχίρο και έναν μικρότερο γιο, τον Kenji.