Η Δανάη Λιβιεράτου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η Δανάη Λιβιεράτου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Μία εντυπωσιακή αλλαγή από την κόρη της Εύης Αδάμ.

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι δύο κορίτσια που από το προηγούμενο, ειδικά, καλοκαίρι βρίσκονται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Οι διάσημοι γονείς τους σαφώς και έχουν αποτελέσει το έναυσμα για να συμβεί αυτό, όμως, η Δανάη και η Νεφέλη πλέον δίνουν μόνες τους πλούσιο υλικό στους followers τους κι ένα κίνητρο για να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους και να ενημερώνονται για τα νεότερα.

Όλον αυτόν τον καιρό, λοιπόν, τις έχουμε δει σε διάφορες φάσεις. Από τη μία, πρόκειται για δύο super sexy κοπέλες που εντυπωσιάζουν με το θέαμα τόσο των προσώπων, όσο και των κορμιών τους. Από την άλλη, ακριβώς για αυτό, όλοι ενδιαφέρονται για το τι ακριβώς κάνουν και διατηρούνται έτσι, με τη Νεφέλη να μας δίνει τη δική της πρόταση για smoothie.

Αυτήν τη φορά, η Δανάη είπε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας μία πολύ πιο ανοιχτή και ψυχρή απόχρωση με την επίσημη άφιξη του καλοκαιριού. Όπως μπορείς να φανταστείς, με το πρόσωπο που έχει αυτό το κορίτσι, σχεδόν οτιδήποτε της πηγαίνει και ακόμα περισσότερο οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις, στις οποίες και την είχαμε συνηθίσει.




Αυτή η ανανέωση, πάντως, πολύ την κολακεύει και της δίνει ένα ωραίο και διαφορετικό look που την κάνει πιο όμορφη από ποτέ.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

Photo credit: Garos