MasterChef 4: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε και οι πρώτες αντιδράσεις

MasterChef 4: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε και οι πρώτες αντιδράσεις

Η δεύτερη αποχώρηση άφησε το κοινό έκπληκτο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/6) συνέβησαν πολλά στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής της Ελλάδας. Το κοινό ήταν συντονισμένο για να δει τις δοκιμασίες που έπρεπε να ολοκληρώσουν οι παίκτες του MasterChef και φυσικά να παρακολουθήσει τις κόντρες και τις στιχομυθίες μεταξύ τους για κάθε είδους θέμα.

Από την πρώτη δοκιμασία που παίχτηκε, το πιάτο του Γιώργου ήταν το πιο αδύναμο, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει και να παραδώσει την ποδιά του. Πολλοί τηλεθεατές ανυπομονούσαν για αυτήν έξοδο, εξ ου και ακολούθησαν τα αντίστοιχα σχόλια στους λογαριασμούς τους.

Όσο όλοι αφομοίωναν την αποχώρηση του Γιώργου, όμως, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου έγινε και μία δεύτερη που κανείς δεν περίμενε. Ένας από τους ανθρώπους που εξαρχής είχαν ξεχωρίσει για τις μαγειρικές τους ικανότητες και συγκαταλεγόταν στα φαβορί ακούμπησε την ποδιά του στον πάγκο του και έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντάς μας με απορία κοιτώντας την οθόνη.

Πρόκειται για τον παίκτη που το τελευταίο διάστημα απασχολούσε διαρκώς όχι μόνο για το κομμάτι της μαγειρικής αλλά και για τις προσωπικές του σχέσεις με παίκτρια του παιχνιδιού και το ειδύλλιο που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.




Κι όμως, ναι, μιλάμε για τον Δημήτρη Μπέλλο. Ο σεφ αποχώρησε από το παιχνίδι μία ανάσα μακριά από τον τελικό και στην παρακάτω gallery θα βρεις τις πρώτες αντιδράσεις.