Τσαλίκης-Μενεγάκη 21 χρόνια πριν: Το σπάνιο βίντεο

Τσαλίκης-Μενεγάκη 21 χρόνια πριν: Το σπάνιο βίντεο

Εποχές «Πρωινού Καφέ»…

Η φιλική σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσαλίκη μετρά εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που η παρουσιάστρια ξεκίνησε στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1. Από τότε έχει περάσει πάνω από μια εικοσαετία, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να κρατούν επαφή και να μοιράζονται τα νέα τους.

Αν και πολυάσχολος ο Γιώργος Τσαλίκης, που έχει εκλεγεί αντιδήμαρχος Περιστερίου, συνηθίζει τελευταία να είναι πολύ ενεργός στα social media, ενώ δείχνει μια τεράστια αγάπη στα #throwbackThursdays. Του αρέσει να αναπολεί στιγμές του παρελθόντος με αγαπημένα του πρόσωπα και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες τις καθιερωμένες Πέμπτες. Το ίδιο συνέβη και χθες. Ο διάσημος τραγουδιστής κοινοποίησε την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση, που πραγματοποιήθηκε 21 χρόνια πριν, στην ιστορική εκπομπή του Αντ1, «Πρωινός Καφές», με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδά το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Γενικώς», ενώ η εντυπωσιακή Ελένη Μενεγάκη κάνει, μεταξύ άλλων, αναφορά στις σπουδές του στην ιατρική.

Δεν μπορούμε, φυσικά, να μην παρατηρήσουμε πόσο νέοι ήταν και οι δύο, αλλά και πόσο sexy ήταν η εμφάνιση της Ωραίας Ελένης. So hot!

https://www.instagram.com/p/CBTkgu3J_zc

Διάβασε ακόμα: Δε θα πιστεύεις ποια είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ