Έτσι είναι το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την καραντίνα με μπικίνι

Έτσι είναι το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την καραντίνα με μπικίνι

Eυρυδίκη rules

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την μάθαμε ακόμα καλύτερα πριν μερικά μόνο χρόνια με την συμμετοχή της στο Survivor 1 στον Άγιο Δομίνικο που τρέλανε τα μηχανάκια της μέτρησης τηλεθέασης.
Από τότε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στις καρδιές μας, ειδικά με το προφίλ της στο Instagram.

Η Ευρυδίκη που είναι από το Survivor και μετά ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πέρασε την καραντίνα μαζί με τον αγαπημένο της στο διαμέρισμα που μοιράζονται στην Αθήνα αλλά φαίνεται πως το ζευγάρι αυτό, δεν ήταν από εκείνα που έφαγαν στην καραντίνα.

Το αντίθετο θα λέγαμε! Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο μέσα στο weekend και είδαμε το σώμα της δημοσιογράφου μετά την καραντίνα με μπικίνι.

Βλέπεις και το προηγούμενο διάστημα η Βαλαβάνη δημοσίευε φωτογραφίες με μαγιό όμως αυτή την φορά δεν ήταν κάποιο #throwback αλλά το σώμα της Ευρυδίκης όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Κι όχι μόνο δεν έχει πάρει ούτε γραμμάρια, αλλά η Βαλαβάνη βγήκε από την καραντίνα πιο γυμνασμένη από ποτέ. Οι εικόνες θα σε πείσουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι 552.000 χιλιάδες followers της πάλαι ποτέ παίκτριας του Survivor και συνεργάτιδας της Ναταλίας Γερμανού αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαίρονται με αυτό που βλέπουν!