Που θα κάνουν οι royals διακοπές φέτος και εν μέσω πανδημίας;

Πατούλια Κατερίνα
Που θα κάνουν οι royals διακοπές φέτος και εν μέσω πανδημίας;

Και οι royals θα κάνουν διαφορετικές διακοπές φέτος

Δεν άλλαξε μόνο την άνοιξη και τη ζωή μας ο κορονοϊός. Η πανδημία θα αλλάξει και τις διακοπές μας. Κι όχι μόνο τις δικές μας αλλά και των royals που το πλάνο τους αλλάζει εντελώς από τα συνηθισμένα. Αρχικά φέτος, δεν γιορτάζονται για πρώτη φορά τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, το περίφημο Jubilee για τα 94α γενέθλια της βασίλισσας.

Κι ενώ η Ελισάβετ παραμένει στο Windsor στην απομόνωση, οι φήμες θέλουν την βασίλισσα να επιστρέφει στο αγαπημένο μέρος της για το καλοκαίρι, παρέα με τον 99χρονο σήμερα πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Ελισάβετ θα επισκεφτεί το Balmoral της Σκοτίας και θα περάσει το καλοκαίρι κάνοντας βόλτες, πικ νικ, αλλά χωρίς επισκέψεις και χωρίς κόσμο όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Ο φρέσκος αέρας, το κυνήγι και οι βόλτες με άλογο δίπλα στη θάλασσα θα φτιάξουν την διάθεση της 94χρονης που φέτος ήταν μια χρονιά που την κλόνισε από πολλές απόψεις.



Όσο για τον πρίγκιπα Κάρολο και την Camilla θα αφήσουν το Balmoral για την βασίλισσα και θα κάνουν διακοπές στην Ουαλία, στην φάρμα Llwynywermod στην οποία λατρεύουν να πηγαίνουν και την οποία ο Κάρολος έψαχνε 40 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς φέτος, ο Κάρολος θα είναι προσεκτικός μετά και την περιπέτεια με τον κορονοϊό που πέρασε και ξεπέρασε.

Όσο για τους υπόλοιπους royals;