Ελένη Φουρέιρα: Η επική φωτογραφία που δείχνει πόσο υπέρτατη θεά είναι

Ελένη Φουρέιρα: Η επική φωτογραφία που δείχνει πόσο υπέρτατη θεά είναι

Μας θύμισε σταρ του Hollywood.

Τι άλλο μένει πια να πει κανείς για την Ελένη Φουρέιρα; Πρόκειται για μία τραγουδίστρια που ο κόσμος αγάπησε από τα πρώτα της κιόλας βήματα, όντας ένα μέλος των Mystique. Κατευθείαν, όμως, ξεχώρισε κι ακολούθησε solo καριέρα, δίκαιο όταν βλέπεις ότι της ανήκει η σκηνή και όσοι βρίσκονται από κάτω περνούν πάντα καταπληκτικά.

Όση επιτυχία κι αν έκανε, όμως, στη χώρα μας, ο διαγωνισμός της Eurovision ήταν αυτό που εκτόξευσε την καριέρα της σε διεθνές επίπεδο. Το Fuego και ειδικά το εκρηκτικό θέαμα που προσέφερε ερμηνεύοντάς το είναι κατά πάσα πιθανότητα κάτι που ο θεσμός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Θα είναι μία από τις εμφανίσεις του hall of fame που ανά διαστήματα θα παίζονται σε compilation με τις καλύτερες ever του μουσικού γεγονότος.




Η Ελένη είναι πια μία σταρ και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1,1 εκατομμύρια followers. Επειδή θέλει να τους κρατάει ενήμερους και να τους ανανεώνει το ενδιαφέρον, μοιράζεται συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο που έχουν να κάνουν είτε με τα προσωπικά είτε με τα επαγγελματικά της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε χτες μας έφερε κατευθείαν στο μυαλό μεγάλες σταρ του Hollywood που τις ετοιμάζει το team τους για μία μεγάλη εμφάνιση. Η Φουρέιρα βρισκόταν στο κέντρο φορώντας μία εκπληκτική δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη κι ετοιμάσου να μείνεις άφωνη.

Δες τη photo στην παρακάτω gallery.