Έχεις παρατηρήσει πόσο μοιάζει η Χριστίνα Μπόμπα με τον πατέρα της;

Έχεις παρατηρήσει πόσο μοιάζει η Χριστίνα Μπόμπα με τον πατέρα της;

Έχεις δει τον Κώστα Μπόμπα

Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας για την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία από νωρίς νόσησε από κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Λίγο αργότερα, θετικός στον ιό βρέθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά γρήγορα το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να αφήσει πίσω του την περιπέτεια αυτή και να ζήσει την πανδημία όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Και μπορεί το lock down να έχει τελειώσει, όμως η Χριστίνα έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πρώτος προορισμός του καλοκαιριού ήταν η Σίφνος, όπου η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018. Ακολούθησε ταξίδι στην Μήλο και τις ημέρες αυτές η Χριστίνα βρίσκεται στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Στο ενδιάμεσο, η Μπόμπα επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη όπου και συναντήθηκε με τον μπαμπά της Κώστα. Η αλήθεια είναι πως η infuencer πολλές φορές μας έχει δείξει την αδερφή της Ελίνα αλλά τον μπαμπά της παρουσιάστριας σπάνια τον βλέπουμε.

Ποζάροντας δίπλα σε εκείνον, η Χριστίνα μας έκανε να σκεφτούμε πως τα γονίδια του μπαμπά της έχουν χαρίσει την εξωτική ομορφιά της.