Μας τρέλανε! Η Μπόσνιακ με μπικίνι διαθέτει αυτό το κορμί

Μας τρέλανε! Η Μπόσνιακ με μπικίνι διαθέτει αυτό το κορμί

Εντάξει! Λέμε ουάου

Αυτές τις ημέρες, η Υβόννη Μπόσνιακ κάνει διακοπές και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Χωρίς να μας αποκαλύψει τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύει με τον Αντώνη Ρέμο πάντα στο πλευρό της, η σχεδιάστρια απέδειξε με ένα και μόνο στόρι πως όταν είσαι μια φορά μοντέλο, παραμένεις μοντέλο.

Και σου εξηγούμαστε. Η Υβόννη αρχικά δημοσιεύεσε μια φωτογραφία παρέα με την κολλητή της Ματίνα, την οποία αποκάλεσε γοργόνα. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπόσνιακ είχε ποζάρει στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου, που τόσο ανέμελο και χαλαρό είχαμε χρόνια να τον δούμε.



Και λίγο αργότερα, η Υβόννη μας άφησε άφωνους με το απίθανο μπλε μπικίνι της, δια χειρός Βάσιας Κωσταρά. Και τι να θαυμάσεις, την επίπεδη κοιλιά, τους σμιλεμένους γλουτούς; Η Υβόννη μας είχε πει εν μέσω καραντίνας πως είχε πάρει μερικά κιλά και έφτασε τον Απρίλιο με ύψος 1,77 να ζυγίζει 64 κιλά, που δεν τα λες και πολλά!

Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πούμε με σιγουριά και όπως θα δεις και παρακάτω, πως η Μπόσνιακ έχει χάσει κάθε περιττό κιλό και το καλοκαίρι 2020 την βρίσκει πιο fit από ποτέ.