Έχεις δει πόσο μοιάζει η Άννα Βίσση με την ανηψιά της;

Έχεις δει πόσο μοιάζει η Άννα Βίσση με την ανηψιά της;

Η Βέρα Μπούφη είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, έχει σήμερα γενέθλια και μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να παρατηρήσουμε την ομοιότητα στο σόι.

Η Άννα Βίσση, εκτός από μια τρομερά επιτυχημένη επαγγελματίας στο είδος της, είναι και ένας άνθρωπος που έχει ισχυρούς δεσμούς με τα μέλη της οικογένειάς του. Εκτός από την κόρη της Σοφία, την οποία λατρεύει, έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην ανηψιά της, Βέρα Μπούφη.

Η Βέρα Μπούφη είναι η κόρη της αδελφής της Άννας Βίσση, Νίκης, και είναι και αυτή τραγουδίστρια. Μάλιστα, εδώ και χρόνια- από το 2006- βρίσκεται και συνοδεύει την αγαπημένη star στις συναυλίες της ανά τον κόσμο και έτσι οι δύο τους, εκτός από οικογενειακή σχέση, έχουν και επαγγελματική συνεργασία. Να σου υπενθυμίσουμε ότι η Βέρα είχε λάβει μέρος στο μουσικό show ταλέντων The Voice το 2014, αλλά ο Αντώνης Ρέμος την είχε κόψει στα lives. Ωστόσο, εκείνη δεν το έβαλε ποτέ κάτω και ασχολείται ήδη πολλά χρόνια με τη μουσική κάνοντας πολλές επιτυχίες.

Η Βέρα, λοιπόν, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 32 ετών, ενώ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια σπάνια και πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη θεία της, Άννα Βίσση. Και πραγματικά, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, θεία και ανηψιά έχουν τρομερές ομοιότητες. Για να μην πούμε, δηλαδή, ότι η Βέρα μοιάζει και με την ξαδέλφη της, Σοφία Καρβέλα.

Δες την παρακάτω gallery:

Διάβασε ακόμα: Στέφανος Μιχαήλ: Απαντά για πρώτη φορά για το unfollow και τη Δανάη Παππά