Η αποκάλυψη για τη φιλία Meghan-Jessica που δεν περίμενες να ακούσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για τη φιλία Meghan-Jessica που δεν περίμενες να ακούσεις

Ήταν πραγματικά κάτι που μας ξάφνιασε

Η Μeghan Markle πίστευε πως αν φύγει από το παλάτι και την Αγγλία γενικότερα η ζωή της θα καλυτέρευε. Να όμως που έκανε λάθος. Από τότε που δούκας και η δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles, στην Καλιφόρνια, τα media δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ασχολούνται μαζί τους. Πάντα βρίσκεται κάτι που να έχει σχέση μαζί τους, ακόμη και αν δεν τους αφορά άμεσα. Αυτή τη φορά τα media αναφέρονται συνεχώς στη δούκισσα του Sussex εξαιτίας της φιλίας της με τη Jessica Mulroney.

Μόνο που για ακόμη μια φορά δεν πρόκειται για κάτι θετικό. Το όνομα της Meghan Markle συζητιέται γύρω από ένα σκάνδαλο, το οποίο όμως δεν την αφορά άμεσα. Πρωταγωνίστρια του σκανδάλου αυτού είναι η κολλητής της Meghan Markle, Jessica Mulroney, και κάποια σχόλια που έκανε σχετικά με το πόσο ανώτερη είναι ως «λευκή γυναίκα». Και αυτό σε μία που περίοδο που τα πράγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν τα λες και ήρεμα με όσα γίνονται με αφορμή τον θάνατο του George Floyd από αστυνομικούς στη Minneapolis.

Πριν από κάποια 24ωρα μάθαμε πως η Meghan σκέφτεται να παγώσει για λίγο τη φιλική της σχέση με τη Jessica, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον γάμο της, και όχι μόνο. Πόσες άλλωστε φωτογραφίες έχουμε δει με τις δυο τους πριν η Meghan γίνει δούκισσα του Susssex. Η Jeesica μάλιστα έχασε τη δουλειά και ο σύζυγός της παραιτήθηκε μετά από όλα όσα ακολούθησαν.

Ωστόσο έγινε γνωστή μια λεπτομέρεια, η οποία πραγματικά μας σόκαρε. Το Page Six μεταδίδει, πως η φιλία της Meghan με τη Jessica Mulroney, είχε ήδη αρχίσει να παγώνει προτού γίνει όλο αυτό το σκηνικό με τις ρατσιστικές δηλώσεις της. Οι δυο τους είναι φίλες πολλά χρόνια τώρα, από τότε που η Meghan έμενε στον Καναδά, με την 40χρονη να την συστήνει και σε έναν σημαντικό κύκλο ανθρώπων του αμερικάνικου jet set. «Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έδωσε στα τρία παιδιά της Mulroney πρωταγωνιστικό ρόλο στο γάμο της στο Windsor Castle του 2018 με τον πρίγκιπα Harry της Βρετανίας, η Markle αισθανόταν όλο και περισσότερο ότι η φίλη της «επωφελήθηκε» από τη θέση της ως royal κολλητή», αναφέρουν οι πηγές.

Το τελευταίο της κατόρθωμα όμως ήταν η αφορμή που περίμενε η Meghan για να διακόψει εντελώς τις σχέσεις μεταξύ τους. Ακόμη ένα πλήγμα για τη Meghan λοιπόν. Βλέπεις κι εσύ πως δεν της πάει πολύ το 2020 ε;