GNTM 3: Η σύντροφος πρώην παίκτη του Survivor μπαίνει στο reality

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Η σύντροφος πρώην παίκτη του Survivor μπαίνει στο reality

Ακόμη ένα όνομα αποκαλύφθηκε

Η επιστροφή του Greece’s Next Model είναι πια γεγονός, και αφού ολοκληρώθηκε και η αναζήτηση για τον τέταρτο κριτή τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες, όπως είδαμε και μέσα από τα stories και τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιάέσα από τα stories και τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στο Ιnstagram account της. Το θέμα του κριτή η αλήθεια είναι πως μας ταλαιπώρησε αρκετά αφού ακούστηκαν τόσα ονόματα, και εν τέλει η παραγωγή μας την έσκασε ανακοινώνοντας την αντικατάσταση της Ηλιάνας από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ θα διατηρήσει και τον προηγούμενο ρόλο της μέσα στο reality και δεν θα στο κρύψουμε, ανυπομονούμε να τη δούμε να κάθεται σε θέση κριτή. Κάτι μας λέει πως δεν θα περάσουν πολύ καλά οι συμμετέχοντες φέτος. Και αφού ολοκληρώθηκε και η αναζήτηση κριτή, ας επικεντρωθούμε στους παίκτες/παίκτριες του παιχνιδιού. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί το διάστημα αυτό, τόσο για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια, με τον πρώην σύζυγο να τραγουδίστριας, να φέρεται πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Greece’s Next Top Μodel. Και μπορεί τα γυρίσματα να ξεκίνησαν εχθές, ήδη όμως έχουμε το όνομα ακόμη μιας συμμετέχουσας για το reality μοντέλων που ξεκινά σε λιγότερο από 3 μήνες.

Είναι όμορφη, είναι μελαχρινή, έχει απίστευτες αναλογίες και είναι σύντροφος πρώην παίκτη του Survivor. Πάει μήπως σε κάποια το μυαλό σου; Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μεσημεριανή εκπομπή του Skai, το κορίτσι που έχει δηλώσει συμμετοχή είναι η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η Χριστίνα και ο υδατοσφαιριστής είναι μαζί δύο χρόνια τώρα και είναι τρομερά ερωτευμένοι. Για να δούμε θα μπει στο σπίτι του GNTM η μελαχρινή καλλονή; Μεταξύ μας πάντως το κορμί της απλά σου κόβει την ανάσα. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery και θα καταλάβεις.