Η πιο χαρούμενη στιγμή για την Μαρία Ηλιάκη μόλις έφτασε

Η πιο χαρούμενη στιγμή για την Μαρία Ηλιάκη μόλις έφτασε

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει απλά πανευτυχής

Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1977, η Μαρία Ηλιάκη γιορτάζει σήμερα τα 43α γενέθλιά της. Και μπορεί να μην έχει κόψει τούρτα ακόμα αλλά έχει πάρει το μεγαλύτερο δώρο για την σημερινή ημέρα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια και influencer η οποία αποκάλυψε και πόσο ευτυχισμένη είναι και το πού βρίσκεται. Η ξανθιά παρουσιάστρια αναγκάστηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να μείνει μακριά από τον σύντροφό της για τρεις σχεδόν μήνες μιας και εκείνη βρισκόταν εδώ στην Ελλάδα όταν ανακοινώθηκε το lockdown, ενώ εκείνος ήταν στην Ελβετία.

«Αποφάσισα ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είναι διαφορετικό, θα τον αγαπάω, θα τα δίνω όλα και δεν θα με νοιάζει τι θα πάρω πίσω. To ένστικτό μου, μου είπε προχώρα», είχε εξομολογηθεί πριν λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη και σήμερα, το απέδειξε.

«Η Μαρία αισθάνεται χαρούμενη στην τοποθεσία Ζυριχη! Σας ευχαριστω για τις ευχές, είστε φανταστικοί #mybirthday #birthdaygirl», έγραψε η Ηλιάκη με μια πόζα μέσα από το αεροπλάνο με μάσκα στο πρόσωπο και το μεγαλύτερο χαμόγελο που φαινόταν και από τα μάτια της παρουσιάστριας.

Δες την φωτογραφία παρακάτω.