Επιτέλους: Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Λονδίνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους: Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Λονδίνο

Είναι αλήθεια άραγε;

Ήταν αρχές του 2020 όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έσκασαν τη βόμβα της αποχώρησης από τη βασιλική οικογένεια και την «απάρνηση» από τα βασιλικά τους αξιώματα. Το παλάτι βίωσε κάποιες δύσκολες μέρες και η βασίλισσα Ελισάβετ έπρεπε να πάρει μια απόφαση που θα ήταν ευνοϊκή τόσο για την ίδια και την ευημερία της οικογένειας, όσο και για τον Harry με τη Meghan που ήθελαν μια πιο απλή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα οφέλη ωστόσο των royals κατά κάποιο τρόπο. Εν τέλει Harry και Meghan παρέδωσαν τους επίσημους βασιλικούς τίτλους στο τέλος του Μαρτίου και έφυγαν για τον Καναδά όπου κι έμεναν μέχρι πρότινος.

Κι ενώ τα σχεδίαζαν τελείως διαφορετικά στο μυαλό τους για τη νέα τους ζωή, όλα ανατράπηκαν από την επέλαση του κορονοϊού. Ο Harry και η Meghan μετακόμισαν στο Los Angeles, όμως τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει στο μυαλό τους. Μάλιστα τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να μετεγκαταστήσει την οικογένειά του ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Life & Style, Harry και Meghan σχεδιάζουν επίσκεψη επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο στα μέσα Ιουλίου - αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, διάρκειας από τέσσερις έως έξι εβδομάδες. «O Harry νιώθει μια νοσταλγία για την αγγλική ύπαιθρο και σκέφτεται πως από τότε που έφυγαν από το Frogmore Cottage δεν ρίζωσαν πουθενά αλλού», ανέφερε μια πηγή.

Οι Sussexes συγκλόνισαν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν ότι παραιτήθηκαν και μετακόμισαν στο εξωτερικό για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή - αλλά από τότε, η ζωή τους κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή είναι.

Λαμβάνοντας υπόψιν μάλιστα πανδημία του κορανοϊού, το ζευγάρι και ο γιος τους Archie έπρεπε γρήγορα να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή στις ΗΠΑ ενώ ζούσαν σε απομόνωση. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι πορείες και οι διαδηλώσεις για τον George Floyd και έπειτα το σκάνδαλο με την κολλητή της Meghan, Jessica Mulroney. Τελικά ο «πόλεμος» των βρετανικών tabloid δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν περάσει μέχρι τώρα.

Λες να επιστρέψουν οριστικά;