«Ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή»! Χωρισμός για την Kim Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή»! Χωρισμός για την Kim Kardashian;

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για διαζύγιο ανάμεσα στην Kim Kardashian και στον Kanye West. Από το 2014 που το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί πως χωρίζουν με την πιο σημαντική να είναι εκείνη τη χρονιά που ο Kanye West έπαθε το breakdown και νοσηλεύτηκε σε κλινική. Σήμερα το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm (τα δύο μικρότερα είναι με παρένθετη μητέρα) και για μία ακόμη φορά έχει να αντιμετωπίσει φήμες χωρισμού.

Στις αρχές του Ιουνίου κυκλοφόρησε ξανά μια είδηση που τους θέλει να χωρίζουν, όμως το μήνυμα της reality star για τα γενέθλια του Kanye West ήταν το μέσο με το οποίο διέψευσε τις φήμες η 39χρονη. Σύμφωνα με το περιοδικό Star ωστόσο παρά το γλυκό μήνυμα της Kim Kardashian προς τον σύζυγό της, Kanye West, στα γενέθλιά του, ο γάμος της με τον ράπερ κρέμεται από μια κλωστή. Το περιοδικό υποστηρίζει ότι η Kardashian αντιμετωπίζει τον «θάνατο» του τρίτου γάμου της. «Η Kim και ο Kanye προσπαθούν να διατηρήσουν ένα καλό μέτωπο και να μην τροφοδοτούν τις φήμες για το διαζύγιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ζουν ξεχωριστές ζωές», λέει μια πηγή στο περιοδικό.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι το lockdown είναι αυτό που προκάλεσε τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Η υποτιθέμενη πηγή ισχυρίζεται ενώ ήταν στο σπίτι τους στο Calabasas της Καλιφόρνια, o Kanye εξαφανιζόταν για μέρες, και η Κιμ ήταν εξοργισμένη που έπρεπε να φροντίσει τα παιδιά μόνη της. Το περιοδικό προσθέτει επίσης ότι ο West πήρε τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ για ένα «υποτιθέμενο διάλειμμα για την Kim», αλλά ήταν ένας τρόπος να ξεφύγουν από τους τσακωμούς και την τρέλα στο σπίτι.

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους, μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Και μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα που είτε διαψεύδει, είτε ενισχύει τις φήμες, Kim και Kanye θα είναι συνεχώς στα χωρίσματα.