Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική έναρξη της εκπομπής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική έναρξη της εκπομπής της

Το μεγάλο αντίο

Ελένη Μενεγάκη: Ένα όνομα, μια ιστορία, χίλιες λέξεις που μπορείς να γράψεις για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση. Σήμερα πέφτει η αυλαία σε μια καριέρα διάρκειας 30 χρόνων και όσο να πεις μια συγκίνηση υπάρχει. Σήμερα βλέπουμε την τελευταία εκπομπή της και κάπως έτσι προσπαθούμε να κατανοήσουμε πως δεν θα τη δούμε ξανά στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε γυναίκα και νοικοκυρά που να μην ταυτίστηκε μαζί της, και που συνεπώς δεν θα της λείψει η καθημερινή παρουσία της στην τηλεόραση.

Για τη σημερινή τελευταία εκπομπή επέστρεψε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας όπως σε ενημερώσαμε ήδη, ενώ υπάρχει και καλεσμένη έκπληξη. Φυσικά και δεν πρόκειται για άλλη από την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία για αρκετά χρόνια δούλευε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Όπως αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου η έναρξη της εκπομπής δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως συγκινητική. Κάτι που βρίσκουμε και απόλυτα λογικό, εάν μας ρωτάς. Μια τηλεοπτική καριέρα τριάντα χρόνων κλείνει σήμερα και οι αναμνήσεις εκτός από χαρούμενες θα είναι και πολύ συγκινητικές.



Εμείς εδώ πάντως δεν αφήσαμε την Ελένη να φύγει έτσι. Είδαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της τα τελευταία τριάντα χρόνια, γελάσαμε με τις πιο αστείες στιγμές της και συγκινηθήκαμε μαζί της και στις άλλες στιγμές που ήταν κάπως πιο στενάχωρες. Αποχαιρετουμε κι εμείς σήμερα μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, που ομολογουμένως ήταν κορυφή στον τομέα της, και είμαστε σίγουρες πως το κενό που θα αφήσει δύσκολα θα αντικατασταθεί. Γιατί Ελένες μπορεί να υπάρχουν πολλές στον κόσμο αυτό, Μενεγάκη όμως είναι μόνο μία.

Η έναρξη της τελευταίας εκπομπής έγινε πριν από λίγα λεπτά και θα είμαστε μαζί σου ειλικρινείς. Συγκινηθήκαμε κι εμείς πολύ. Το βίντεο ξεκίνησε με την Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από το καμαρίνι της και να κατευθύνεται προς το πλατό. Στη συνέχεια έπαιξε ένα compilation με στιγμές της αγαπημένης παρουσιάστριας από το 2005 μέχρι και σήμερα, και είνα αλήθεια πως ούτε η Ελένη, ούτε κι εμείς καταφέραμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας. Φυσικά η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τα δικά της συναισθήματα.