Αναγνωρίζεις ποια hot τραγουδίστρια είναι το κορίτσι της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις ποια hot τραγουδίστρια είναι το κορίτσι της φωτογραφίας;

Ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις

Είναι νέα, όμορφη, μια από τις πιο sexy και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, ενώ φέτος δοκιμάστηκε και στον ρόλο της παρουσιάστριας. Είναι ένα από τα πιο hot και cool κορίτσια που γνωρίζουμε, ενώ κάθε της φωτογραφία στο Instagram συγκεντρώνει άπειρα likes στο Instagram. Το 2005 δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία του ANT1 τότε και από εκεί έφυγε φυσικά με τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Εκτός από μοντέλο και τραγουδίστρια όμως την έχουμε δει και ως ηθοποιό σε αρκετές ελληνικές σειρές, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή της στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» τον χειμώνα που μας πέρασε. Το 2018 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico (χμμ, τώρα μάλλον καταλαβαίνεις για ποια λέμε) και αν υπήρχε κάτι που έγινε viral εκείνη την ημέρα, ήταν το #kikichallenge που έκανε με το νυφικό έξω από το αυτοκίνητο.

Ας το πάρει το ποτάμι για να μη σε ταλαιπωρούμε άλλο. Το κορίτσι της φωτογραφίας, όπως πολύ καλά κατάλαβες είναι η Κατερίνα Στικούδη, και η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμείς δεν θα την αναγνωρίζαμε αν δεν μας το έλεγε κάποιος. Στη φωτογραφία αυτή κρατάει κάποιο ενδεικτικό από γυμναστικές επιδείξεις. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Και αν μας ρωτάς, καλύτερα που την κέρδισε το modelling γιατί διαφορετικά μπορεί και να μην την είχαμε γνωρίσει ποτέ. Και θα το θέλαμε κάτι τέτοιο; Σίγουρα όχι!