Η κατάρα του John Travolta: Θάνατοι, σκάνδαλα και Σαϊεντολογία (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η κατάρα του John Travolta: Θάνατοι, σκάνδαλα και Σαϊεντολογία (photos)

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον 66χρονο ηθοποιό

Στα 66 του χρόνια, ο Travolta ζει ακόμα μια τραγωδία, έναν θάνατο στην οικογένειά του. Μια ζωή γεμάτη πάθη, σκάνδαλα και τον αέρα του θανάτου να περιτριγυρίζει τον πάλαι ποτέ γόη του Hollywood.

Ο John έχει ζήσει όσα άλλοι θα ήθελαν δέκα ζωές για να βιώσουν, και δεν μιλάμε για την καλλιτεχνική του πορεία.

Η κατάρα που φαίνεται να έχει στοιχειώσει τον ηθοποιό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκκλησία της σαϊεντολογίας, την οποία ο 66χρονος στηρίζει με πάθος μέχρι και σήμερα.

Ο θάνατος της Kelly Preston, έρχεται σχεδόν 11 χρόνια μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού, Jett Travolta, ένας θάνατος που είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους που κανείς δεν φανταζόταν.

Όσον αφορά στο θάνατο της 57χρονης Preston, η μάχη που η ηθοποιός έδινε τα τελευταία δύο χρόνια με τον καρκίνο του μαστού, είχε παραμείνει μυστική, όπως και πολλά ακόμα γεγονότα που ο Travolta επέλεγε πάντα να κάνει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Φήμες και ανησυχία για την Kelly υπήρχαν, ειδικά στα τελευταία Posts όπου η Preston εμφανιζόταν αρκετά ταλαιπωρημένη με μακριά ξανθιά περούκα.
«Ο John έγραψε χαρακτηριστικά για την σύζυγό του με την οποία παντρεύτηκαν το 1991 με μια τελετή σαϊεντολογίας στο Παρίσι:
Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου Kelly έχασε την δύο ετών μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία μαζί με την αγάπη και τη στήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, καθώς και σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, όπως και σε όλους τους φίλους και τους αγαπημένους που στάθηκαν στον πλευρό της. Η αγάπη και η ζωή της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα πάρω λίγο χρόνο για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που θα χαθούμε για λίγο καιρό. Να γνωρίζετε όμως ότι θα νιώθω την απέραντη αγάπη τις ερχόμενες εβδομάδες, ή και μήνες, όσο θα προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές μας
Με αγάπη
JT.»

Πόσο συνδέεται όμως το πρόβλημα υγείας της Preston με την τρίτη της εγκυμοσύνη στα 47 της χρόνια;

Ας σου θυμίσουμε τα εξής:

Ο Jett Travolta ήταν ο πρωτότοκος γιος της Preston με τον John. Αυτιστικός, ο Jett είχε κρίσεις επιληψίας και πάντα τουλάχιστον δύο άτομα για να τον προσέχουν. Οι γονείς του δεν παραδέχτηκαν ποτέ το πρόβλημα του, μιας και η σαϊεντολογία δεν αναγνωρίζει τον αυτισμό.

Ο Jett ήταν μόνο 16 ετών, όταν έχασε τη ζωή του μετά από χτύπημα στην μπανιέρα στο εξοχικό της οικογένειας στις Μπαχάμες
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν θα το ξεπερνούσα ποτέ. Η ζωή δεν είχε πια κανένα νόημα και μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω καλύτερα», είχε πει χρόνια αργότερα ο John ο οποίος είχε δηλώσει πως η εκκλησία της σαϊεντολογίας ήταν εκείνη που τον βοήθησε να ξεπεράσει την απώλεια αυτή.
Φυσικά δεν θα θυμάσαι το σκάνδαλο με το άψυχο σώμα του Jett το 2009.



Ο Tarino Lightbourn ήταν διασώστης που είχε φτάσει και είχε περιγράψει όσα είχε δει μπροστά από το άψυχο σώμα του Jett.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: