Οι νέες εξελίξεις για την αναζήτηση της Naya Rivera δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι νέες εξελίξεις για την αναζήτηση της Naya Rivera δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές

Τα πράγματα δυσκολεύουν ολοένα και πιο πολύ

Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αγνοείται η τύχη της πρωταγωνίστρια του Glee, Naya Rivera. Η 33χρονη star είχε βγει βόλτα με τον γιο της και έπειτα από βουτιά για κολύμπι, δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα. Ωστόσο οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει να γίνονται, παρά το γεγονός ότι από τις αρχές θεωρείται πια νεκρή. Έπειτα από πολυήμερες έρευνες αποφάσισαν έπειτα από προτροπή των Twitter fans να επεκτείνουν τις έρευνές τους. Τώρα, το TMZ αναφέρει ότι το γραφείο του σερίφη θα έψαχνε τις καμπίνες που περιβάλλουν την περιοχή της λίμνης. Δεν πιστεύουν ότι η Naya βρίσκεται σε μια από τις καμπίνες, ωστόσο, έχουν δει τη δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων που υποδηλώνει ότι η Naya θα μπορούσε να είναι εκεί.

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η αστυνομία πιστεύει ότι η Naya βρίσκεται στη λίμνη, ωστόσο, «μια ομάδα αναζήτησης θα ιχνηλατήσει την περιοχή όπου βρίσκονται οι καμπίνες. Οι ερευνητές θα χτυπήσουν τις πόρτες και θα ρωτήσουν αν ξέρουν τίποτα για το πού βρίσκεται η Naya», ανέφερε ο σερίφης.

Και δυστυχώς τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά. Οι καμπίνες ελέγχθηκαν ενδελεχώς και δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Καμία δεν ήταν κατειλημμένη από την ίδια ούτε βρέθηκαν άλλα προσωπικά αντικείμενα. Οι βάρκες πάντως και οι δύτες συνεχίζουν να «χτενίζουν» τη λίμνη. «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να λένε ότι βγήκε από το νερό. Φαίνεται ότι είναι 100 τοις εκατό απλώς ένας τραγικός πνιγμός», πρόσθεσαν.

Ενώ ψάχνουν για μέρες τώρα, το νερό στη λίμνη Piru έχει κάνει τα πράγματα δύσκολα. «Δεν είναι σαν τα τυπικά νερά, τα οποία είναι πεντακάθαρα, είναι σκοτεινά, κρύα τα νερά της λίμνης».