Αυτοί είναι οι 4 χειρότεροι celebrities σύμφωνα με υπάλληλο εστιατορίου

Αυτοί είναι οι 4 χειρότεροι celebrities σύμφωνα με υπάλληλο εστιατορίου

Ποιοι είναι αυτοί και τι έκανε ο καθένας τους για να βρεθεί σε αυτήν τη λίστα

Αγαπάμε τους celebrities, είτε αυτοί προέρχονται από την εγχώρια showbiz είτε από την ξένη. Οι ζωές τους βρίσκονται συνεχώς στα πρώτα θέματα συζήτησης των Μέσων. Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένου ότι από τη στιγμή που γίνονται γνωστοί όλοι ξεψαχνίζουν τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή. Μάλλον σε μία προσπάθεια να τους γνωρίσουν καλύτερα πάνω στον ενθουσιασμό που δημιουργείται όταν δηλώνεις φαν κάποιου.

Υπάρχουν τόσοι διάσημοι που δύσκολα κάνεις κάποια καταμέτρηση. Εξ ου κι ο καθένας βρίσκει και ταυτίζεται με συγκεκριμένους ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θεωρεί κοινά ή που θα ήθελε να έχει.

Κατά καιρούς, ωστόσο, ακούγονται διάφορα σχετικά με περίεργες συμπεριφορές, οι οποίες συνήθως έχουν να κάνουν με αγένεια προς τον μη γνωστό κόσμο. Δύσκολα, όμως, βρίσκονται πιο χειροπιαστές αποδείξεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου.

Μία πρώην hostess σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, η Julia Carolan, μίλησε στο TikTok, αποκαλύπτοντας ποιοι κατά τη γνώμη της ήταν οι χειρότεροι celebs που εξυπηρέτησε, εξηγώντας τους λόγους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιοι είναι αυτοί και τι έκαναν.