Μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό η star έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό η star έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Κι έδειχνε απίστευτα καλά

Η καραντίνα φαίνεται πως δεν είχε για όλα τα ζευγάρια ανά τον κόσμο θετικό αντίκτυπο, και μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να χωρίσει. Υπήρξαν φήμες στο παρελθόν, διαψεύστηκαν. Υπήρξαν φήμες μέσα στο 2020 επιβεβαιώθηκαν. Και την επιβεβαίωση έκανε ο ίδιος ο σύζυγος σε μία εκπομπή. Μια εβδομάδα μετά η ηθοποιός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, κι έμοιαζε σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα στη ζωή της.

Ο λόγος για τον Brian Austin Green και τη Megan Fox, οι οποίοι έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να χωρίσουν. Και μοιάζει να είναι οριστικό. Ο ηθοποιός μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε πως πάντα θα την αγαπάει, πιστεύοντας και για εκείνη το ίδιο. Η σχέση τους παραμένει φιλική λόγω των παιδιών τους, ενώ ο ίδιος δεν απέκλεισε μια επανασύνδεση στο μέλλον. Η 34χρονη ηθοποιός από την άλλη δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση για το θέμα αυτό, έκανε όμως την πρώτη έξοδο της μετά τον χωρισμό της με τον Brian Austin Green.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Megan Fox σε βόλτα της την Τετάρτη, όπου και είχε βγει για τα απαραίτητα ψώνια κάπου στο Los Angeles. Από τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πάντως, η 34χρονη δεν δείχνει καθόλου επηρεασμένη από τον χωρισμό της με τον διάσημο ηθοποιό, αντιθέτως θα λέγαμε πως μοιάζει σαν να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή της.

Δεν έχει αναφερθεί πάντως κάποια απιστία σαν αιτία του χωρισμού, παρά το γεγονός πως η 34χρονη εθεάθη με τον rapper Machine Gun Kelly, με τον οποίο και συμμετέχει σε μια ταινία για την οποία έλειπε για γυρίσματα αρκετούς μήνες τώρα. Ο Brian Austin Green πάντως είπε πως ο χωρισμός τους συνέβη αφού η Fox επέστρεψε στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας.