Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Την δική της ηχηρή αποκάλυψη έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πριν από μερικά λεπτά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το κορίτσι που μπορεί να μάθαμε μέσα από τις αθλητικές εκπομπές αλλά το αγαπήσαμε λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια του Survivor αλλά και έπειτα μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας δοκιμάσαμε και αρκετές συνταγές της, τις οποίες βλέπαμε και τα ΣΚ στον alpha αλλά και μέσα από το instagram της.

Εκείνη μέσω των social media είπε το δικό της αντίο... σε μία συνεργασία που αγάπησε πολύ και υποστήριξε με όλο της το είναι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μέσω instagram έγραψε τα εξής:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι αποφάσισα να κλείσω έναν κύκλο δύο ετών με γεμάτες και πλούσιες εμπειρίες. Ευχάριστω από καρδιάς όλη την ομάδα του @kalyteradeginetai για όλα τα ωραία που ζήσαμε και χτίσαμε παρέα αυτά τα χρόνια κι είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ @natalia_germanou για την συνεργασία ?! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni, @panagiotis_hatzidakis ?
@marykousoula & @alexanderpriftis δεν έχω λόγια για ‘σας!
@agapitose είσαι ο καλύτερος μοντέρ που θα μπορούσα να είχα για το Mission IMpossible! @periklisasproulias & Κεβόρκ you rock!
Ευχαριστώ και όλη την dream team της εκπομπής πίσω από τις κάμερες!
Ώρα για ξεκούραση, περισυλλογή και προετοιμασία για το επόμενο μου βήμα, όποιο και να είναι αυτό ? Ανυπομονώ να δω τι καλό θα έρθει ?
Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους ??».