Γάμος Βεατρίκης: Αποκαλύφθηκε η αλλαγή της τελευταίας στιγμής που έκανε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος Βεατρίκης: Αποκαλύφθηκε η αλλαγή της τελευταίας στιγμής που έκανε

Όλος ο γάμος ήταν μια έκπληξη

Αν περιμέναμε το 2020 για κάποιον λόγο, αυτός ήταν ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, ο οποίος είχε εξαρχής προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου 2020. Μάλιστα η δεξίωση θα γινόταν στους κήπους του Buckingham κάτι που είχε προκαλέσει την εντύπωση και τα σχόλια πολλών. Ο κορονοϊός μας χτύπησε την πόρτα όμως, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και κάπως έτσι ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πανδημία η οποία έχει αλλάξει τις ζωές μας κυριολεκτικά. Μερικές εβδομάδες πριν την τότε ημερομηνία του γάμου δημοσιεύματα από πηγές κοντά στο ζευγάρι, ανέφεραν πως ακύρωσαν εντελώς τον γάμο τους για φέτος και πως θα τον έκαναν του χρόνου για να έχουν και τους καλεσμένους τους όλους μαζί.

Και φυσικά όλοι μείναμε σε αυτήν την τελευταία ενημέρωση. Και ξαφνικά μία εβδομάδα σχεδόν πριν είδαμε στα social media φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του αγαπημένου της Edoardo Mapelli Mozzi και μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη. Ομολογουμένως δεν περιμέναμε με τίποτα να συμβεί κάτι τέτοιο και γι’ αυτό και ξαφνιαστήκαμε. Στον γάμο της Βεατρίκης είδαμε την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο που είχαμε να τους δούμε πάνω από 3 μήνες, ωστόσο δεν είδαμε –αφού δεν παρευρέθηκε- τον μπαμπά της Βεατρίκης, πρίγκιπα Andrew.

Στον γάμο της η Βεατρίκη δανείστηκε και φόρεσε ένα φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με πληροφορίες του People η Βεατρίκη έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή ακριβώς πριν από τον γάμο της και ζήτησε να δανειστεί από την βασίλισσα Ελισάβετ το φόρεμα της. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις η Ελισάβετ φόρεσε πρώτη φορά αυτή την τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας ο Λόρενς της Αραβίας στο Λονδίνο το 1962, ωστόσο το φόρεμα δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Η Βεατρίκη έκανε μερικές προσθήκες και αλλαγές στο φόρεμα, για να το κάνει ιδανικό για την περίπτωσή της.

Btw η Βεατρίκη στο γάμο της φόρεσε και την ίδια τιάρα που φορούσε η Ελισάβετ στον γάμο της με τον Φίλιππο το 1947. Εδώ όπως βλέπουμε υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο γιαγιάς και εγγονής και αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο.