Ετοιμάσου να λιώσεις: Η star έγινε μαμά ξανά και το ανακοίνωσε έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ετοιμάσου να λιώσεις: Η star έγινε μαμά ξανά και το ανακοίνωσε έτσι

Ακόμη ένα παιδάκι για την τραγουδίστρια

Λίγο διάστημα πριν ο ΠΟΥ κηρύξει τον κορονοϊό πανδημία και πριν μπούμε σε καραντίνα all over the world, η διάσημη τραγουδίστρια με μια φωτογραφία της στο Instagram, ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Η φωτογραφία της ήταν πραγματικά wow και εννοείται όλοι ανυπομονούσαμε όλο και πιο πολύ να τη δούμε με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Μερικές εβδομάδες αργότερα ανακοίνωσε με ένα φανταστικό βίντεο και το φύλο του μωρού, κάνοντας τα δύο παιδάκια της να πετούν από χαρά. Η star έχει έναν γιο από τον πρώτο σύντροφό της, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα πριν απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της με τον αγαπημένο της Russell Wilson.

Έναν ακόμη γιο υποδέχθηκε η τραγουδίστρια και το Instagram account της γέμισε με αναρτήσεις και βίντεο με τον γλυκύτατο μικρούλη. Η Ciara πόσταρε ένα βίντεο, το οποίο όπως αντιλαμβανόμαστε τραβήχτηκε λίγο μετά την γέννηση του, και δείχνει την τραγουδίστρια με τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά να του τραγουδά.

Ciara και Russell Wilson έγιναν γονείς ξανά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και αλήθεια πως θα γινόταν να μην συμβαίνει αυτό; Ο νεογέννητος Win Harrison έχει κλέψει τις καρδιές όλων και αλήθεια πρέπει να δεις το welcome που οργάνωσαν για να υποδεχτούν το μωράκι τους στο σπίτι.

Πάντως από το λίγο που τον έχουμε δει στις φωτογραφίες και χωρίς να θέλουμε να στεναχωρήσουμε την Ciara, θα λέγαμε πως είναι ίδια ο σύντροφός της, Russell.